Nowe Konkursy, Forumowy Restock, Wysyłka Gadżetów - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: Nowe Konkursy, Forumowy Restock, Wysyłka Gadżetów (/Temat-Nowe-Konkursy-Forumowy-Restock-Wysylka-Gadzetow-39594) |
Nowe Konkursy, Forumowy Restock, Wysyłka Gadżetów - Admin - 06-07-2011 13:43 Witajcie, jak dobrze wiecie ostatni miałem sesje i obrone pracy licencjackiej na tym głównie musiałem się skupić wszystko poszło po mojej myśli Dlatego mam więcej czasu dla Naszego kochanego forum Już na dniach planuje organizacje konkursu związanego z serwisem burnerize będziecie mieć okazje wygrać kilka forumowych gadżetów. Mam nadzieje że Burnedowi uda się skończyc krzyżówkę, która również jest jednym z planowanych eventów I wkrótce postaram się również zorganizować forumowy restock Chciałbym również dodać że gadżety wygrane w poprzednich eventach/konkursach zostały wczoraj wysłane (tak jak obiecałem, po sesji miałem się tym zająć). Wasze długopisy, breloki, klawiatura, kubki, smycze oraz pozostałe gadżety są już w drodze do Was : Pozdrawiam Was Admin RE: Nowe Konkursy, Forumowy Restock, Wysyłka Gadżetów - nitram - 06-07-2011 13:45 Siemka Banan gratuluje wyszstalcenia wyzszego Tobie i sobie tez i dzieki za to epickie nagranie : [my-youtube width=425 height=344]http://www.youtube.com/watch?v=IDJhSDm2gYA[/my-youtube] czekam na nowe konkursy Admin : Długopis zarabiam.com - Zawsze przy sobie Ja : ZAWSZE ! RE: Nowe Konkursy, Forumowy Restock, Wysyłka Gadżetów - Coristo - 06-07-2011 20:03 Super czekam na te kwadratowe pudełko. RE: Nowe Konkursy, Forumowy Restock, Wysyłka Gadżetów - Dominator - 06-07-2011 20:03 Ładnie banan, co dostałeś z obrony ? RE: Nowe Konkursy, Forumowy Restock, Wysyłka Gadżetów - sl0910 - 08-07-2011 17:09 @Admin: Nie wiem skąd Ci się wzieły Siedlce w moim adresie... Dobrze, że kod był dobry i doszło. Dzięki. RE: Nowe Konkursy, Forumowy Restock, Wysyłka Gadżetów - Admin - 09-07-2011 12:20 W najgorszym wypadku by wróciło i wysłałbym ponownie Dobrze, że tym razem poczta polska nie nawaliła |