![]() |
Dam emeila do zaproszenia na Lockerz za przysługe !!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Dam emeila do zaproszenia na Lockerz za przysługe !!! (/Temat-Dam-emeila-do-zaproszenia-na-Lockerz-za-przysluge-3916) |
Dam emeila do zaproszenia na Lockerz za przysługe !!! - mikobro - 26-03-2010 20:16 Dam 3 reputy i emeila ze 100% gwarancja ze osoba sie zarejestruje na Lockerz... O co chodzi, mianowicie prosze o wysłanie mi smsa o tresci Restock w momencie kiedy tak owy wlasnie sie zacznie. Mój nr. 668832309 Osoba która mi wyśle smsa prosze o podanie swojego numery na pw. Biedzie to dla mnie dowod ![]() Pozdrawiam ![]() RE: Dam emeila do zaproszenia na Lockerz za przysługe !!! - adamsonm - 26-03-2010 20:21 a jak 30 osob wysle ci SMSa? RE: Dam emeila do zaproszenia na Lockerz za przysługe !!! - Bolt - 26-03-2010 21:01 Kto pierwszy, ten lepszy... ![]() RE: Dam emeila do zaproszenia na Lockerz za przysługe !!! - mikobro - 26-03-2010 21:33 /\ Up Zgadza się ! Równie dobrze jak ktos mi wysle godzine po restocku ale bedzie pierwszy to i tak dostanie ![]() A tak na pocieszenie dam reszcie reputy ![]() RE: Dam emeila do zaproszenia na Lockerz za przysługe !!! - mikobro - 28-03-2010 16:35 Nadal aktualne ! |