![]() |
[Zamknięty]Odznaczenia na Forum - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: [Zamknięty]Odznaczenia na Forum (/Temat-Zamkniety-Odznaczenia-na-Forum-3888) |
[Zamknięty]Odznaczenia na Forum - Admin - 26-03-2010 13:10 Witajcie, dziś został zrealizowany nowy pomysł (mam nadzieje że się Wam spodoba), już tłumacze o co chodzi. Jako, iż wielu z Was, aktywnych userów udziela się na forum, pomaga w sprzątaniu itd. Postanowiłem stworzyć System Odznaczeń. ![]() Co to jest?:idea: W profilu każdego z Was pojawiła się nowa zakładka "nagrody", to właśnie tam pojawią się Wasze odznaczenia za prace, pomoc i aktywność. W profilu przy postach wyświetla się do trzech nagród pozostałe można przejrzeć w profilu użytkownika (to się nie zmieni). Poniżej przedstawie wszystkie dostępne odznaki na obecną chwile : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ** = po rangi z podwójną gwiazdką trzeba się zgłosić, inne zostają przyznane według Naszego uznania. Oczywiście kilka osób może mieć to samo odznaczenie ![]() Bez Was to forum byłoby niczym, bo to wy je stanowicie, jesteście jego częścią. To właśnie dzieki Wam ono istnieje, rangi mają w jakiś sposób wyróżnić/nagrodzić osoby, które na nie zapracowały. Jeśli macie jakies pomysły, sugestie dotyczące rang to wpisujcie je w tym temacie. Pozdrawiam Admin RE: Odznaczenia na Forum - Marello - 26-03-2010 13:13 Świetny pomysł! Na pewno zachęci userów to aktywnego udziału w życie forum ! RE: Odznaczenia na Forum - Kalis - 26-03-2010 13:13 no no mi się podoba RE: Odznaczenia na Forum - Alcor - 26-03-2010 13:16 Bardzo dobry pomysł. Urozmaici to codzienne życie na forum. ; ) RE: Odznaczenia na Forum - Gumowy - 26-03-2010 14:50 Zmiana na + ![]() RE: Odznaczenia na Forum - SZAFI - 26-03-2010 15:20 Gumowy, to świetny pomysł... Zapraszajmy ludzi do rejestracji na forum ![]() RE: Odznaczenia na Forum - Songoku - 26-03-2010 15:26 Bardzo dobry pomysł. Dzięki temu forum będzie jeszcze bardziej kolorowe ![]() RE: Odznaczenia na Forum - Admin - 26-03-2010 16:16 racja, troche tą czerń (którą kocham) ![]() Co do propozycji z refami to obawiam się, że może to zadziałać w złym kierunku, mówie tu o kontach ghoustach, które pojawią się tylko raz i nie wrócą. Wciąż czekam na Wasze propozycje może być ich wiele rangi zawsze można dodać ![]() RE: Odznaczenia na Forum - SZAFI - 26-03-2010 16:22 Może rangi za posty typu: 100 Postów w 3 dni RANGA 300 Postów w 14 Dni RANGA 600 Postów w 30 Dni RANGA Mi by to pasowało ![]() RE: Odznaczenia na Forum - Alcor - 26-03-2010 16:31 Szafi, w ten sposób były spam na maxa. ![]() |