![]() |
Email na czarnej liście? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: Email na czarnej liście? (/Temat-Email-na-czarnej-liscie-38628) |
Email na czarnej liście? - Nayare - 15-06-2011 21:53 Cześć. Dostałem jakiś czas temu bana poprzez oflagowanie - norma - następnie stworzyłem nowe konto na ten sam email. Tutaj pojawia się moje pytanie; czy mój email jest w bazie danych Lockerz jako "in blacklist"? Ktoś już tak robił? RE: Email na czarnej liście? - EseseK - 16-06-2011 12:25 Ja tak zrobiłem i normalnie leci all dobrze... RE: Email na czarnej liście? - Nayare - 16-06-2011 14:33 Zadnych anulacji i kolejnego bana? Bo w sumie wczoraj zamowilem na to konto 5$, zeby sprawdzic rowniez samemu ![]() RE: Email na czarnej liście? - DDK - 17-06-2011 10:49 Raczej nie powinieneś mieć bana bo flag jest na konto (id), a nie na mail. RE: Email na czarnej liście? - Nayare - 17-06-2011 13:12 Aha, to dobrze ![]() W sumie domyśliłem się, że to na id konta, bo po oflagowaniu zmieniłem maila, a bana i tak dostałem ![]() |