Brak możliwości oglądania filmików. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Brak możliwości oglądania filmików. (/Temat-Brak-mozliwosci-ogladania-filmikow-3844) |
Brak możliwości oglądania filmików. - gabriielle - 25-03-2010 17:10 Żaden z filmików nie chce mi się oddtwarzać .. jak włączę ikonkę filmiku załaduje mi się stronka i zamiast filmiku pojawi się czarny prostokąt .. i tak jest z każdym filmikiem,który chcę włączyć. coo to moze być? RE: Brak możliwości oglądania filmików. - szulakaluble - 25-03-2010 17:13 To wina braku umiejetnosci uzywania "szukaj". Na forum jes tyle tematów na ten temat ze książkę by napisal ale nie po co szukac jak mozna zadac glupie pytanie RE: Brak możliwości oglądania filmików. - Kilol - 25-03-2010 22:45 Było. Szukaj kolejnym razem ! Brak możliwości oglądania filmików. - Killer - 11-03-2011 00:57 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |