Ankiety My Survey..wymieniaj punkty na nagrody - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Ankiety My Survey..wymieniaj punkty na nagrody (/Temat-Ankiety-My-Survey-wymieniaj-punkty-na-nagrody-38401) |
Ankiety My Survey..wymieniaj punkty na nagrody - Damian Pasternak - 10-06-2011 09:37 witam chciałem wam przedstawić serwis gdzie wypełniamy ankiety za ktore dostajemy punkty. LINK: Punkty można wymieniać na nagrody i bony zakupowe. np. za 550 pkt mamy bon 5euro(przeliczany na złotówki) do mediamarkt. dodatkowo: -zbieramy losy na loterie gdzie losowane sa kwartalnie dodatkowe nagrody -dostajemy 100pkt za wzapraszanie znajomych Ja od 18stego maja mam już 490pkt Ankiety są dobrze punktowane bo przeważnie od 100-200pkt Ankiety My Survey..wymieniaj punkty na nagrody - Hybrid1990 - 01-06-2021 17:24 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |