Tv - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Tv (/Temat-Tv-38083) |
Tv - norek - 02-06-2011 13:52 Witajcie. Nie wiem czy dobry działa, ale napisałem tutaj. Potrzebuje opinii na temat telewizora Grundig 40 VLE 8040 C Vision 8. Potrzebuje kupić telewizor do grania na ps3 i oglądania filmów. Jaki byście polecili telewizor do 2 500zł? Najlepiej jakby był LED'owy i miał ok. 40". Każdą pomocną i mądrą odpowiedź na temat nagrodzę reputem. RE: Tv - adik0070 - 02-06-2011 14:32 Nie kupuj Grundiga, miałem kiedyś ten syf.. Osobiście w lutym miałem podobną kwotę do wydania i też byłem napalony na te całe przereklamowane LED.. Kupiłem LG 37'' LCD Full HD itp itd. Co ważne LG ma proste i ładne menu, można czerpać przyjemność z użytkowania, a nie się wkurzać na Grundiga(jak u babci ) Obraz jak i kolory bajeczne, jak na Bravii od Sonego. Pod PS3 mi pasuję, co ważne wychodzą ostre napisy z konsoli. RE: Tv - norek - 02-06-2011 17:28 dzięki, może jeszcze się ktoś wypowie, więc grundig odpada |