PS Store już działa - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Pokój Gracza (/Forum-Pokoj-Gracza-108) +---- Dział: PlayStation (/Forum-PlayStation-141) +---- Wątek: PS Store już działa (/Temat-PS-Store-juz-dziala-38072) Strony: 1 2 |
PS Store już działa - Paviano - 02-06-2011 07:24 PSS OTWARTE! Program Welcome Back jest w fazie końcowych testów i ma być w tym tygodniu aktywowany. Jeżeli próbujesz coś pobrać z PSS, to nie radzę, bo za dużo ludzi się rzuca w te pierwsze chwile. Dla użytkowników z opłaconym PS+ przed awarią (przed 21 kwietnia), należy się dodatkowe 10 dni usługi (razem 70 dni) oraz podwójny katalog (kwietniowy i czerwcowy). Lista kwietniowej oferty: Cytat:PSN: Każdy gracz, który utworzył konto przed włamaniem do PSN otrzyma następujące gry: Cytat:PSN: Zniżki i pozostałę: Cytat:Exclusive Discounts: Darmowe gry z PS+ będą działać aż do skończenia się abonamentu PS+. Jeżeli kupisz jakąś grę/DLC/inne bzdety, to zostaje na zawsze. Avatary i themes'y zostają również wiecznie przypisane do konta. Gry z programu Welcome Back są na zawsze. Urodziny PlayStation Plus obchodzone są 29 czerwca bieżącego roku, tego dnia Sony będzie rozdawało prezenty, jako podziękowanie dla lojalnych członków. Niektóre produkty zawarte w katalogu PS+ będą dostępne TYLKO dla posiadaczy konta PS+ przed 21 kwietnia, a więc jak nie będzie można pobrać danego pliku, to nie spamujcie do Sony. RE: PS Store już działa - EseseK - 02-06-2011 09:15 Jeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Jaaaraam Sieeeeeee! Lubie To. RE: PS Store już działa - Ziomq17 - 02-06-2011 11:59 Ja nie wiem jakim cudem wam działa,jak mi nie działa ;/ RE: PS Store już działa - Admin - 02-06-2011 12:02 daj info jak bedzie welcome back RE: PS Store już działa - adik0070 - 02-06-2011 13:41 Gdzie będzie sie znajdowało te welcome back? z menu czy z PSS? RE: PS Store już działa - Bolt - 02-06-2011 14:01 najpierw zgarnac kase a potem z niechecia dac userom ps+ i gierki - no czego tez sie spodziewalem czekamy na update RE: PS Store już działa - Ziomq17 - 02-06-2011 15:11 (02-06-2011 13:41)adik0070 napisał(a): Gdzie będzie sie znajdowało te welcome back? z menu czy z PSS? adik,jak będzie "welcome back" to na pewno znajdziesz nie martw się xD RE: PS Store już działa - Paviano - 02-06-2011 15:15 Welcome Back jest w fazie ostatnich testów i będzie w tym tygodniu. Bolt, wątpię, bo nowych gier i dlc nie ma (D&D, Escalation Pack, etc.) i jak wyżej pisałem, są jeszcze testy. Póki co nie ma co się napalać na PSS, bo hamburgery próbują się dostać i coś pobrać, i dlatego jest error. RE: PS Store już działa - mikolaj90 - 02-06-2011 15:53 No i jest pięknie, tylko nie zapomnijcie, że hakerzy grozili kolejnymi włamaniami. Na razie jest super ale nie wiadomo co wydarzy się potem. Na razie trzeba się cieszyć darmowym PS+, grami, graniem online i w ogóle via ps3 i sony RE: PS Store już działa - adik0070 - 02-06-2011 16:33 error, a gry do pobrania miały być ciekawsze.. |