Borderlands - jaka postać? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Pokój Gracza (/Forum-Pokoj-Gracza-108) +---- Dział: PlayStation (/Forum-PlayStation-141) +---- Wątek: Borderlands - jaka postać? (/Temat-Borderlands-jaka-postac-37889) |
Borderlands - jaka postać? - Paviano - 29-05-2011 11:32 Yoo, Mam pytanie do tych co grali: Którą postacią się gra lepiej, która jest silniejsza, etc.? Obecnie mam takie postacie: Mordecai (Hunter) - 28 lvl Brick (Berserker) - 21 lvl Zastanawiam się nad Rolandem (Soldier), bo najlepszy jest z karabinem, ale Brickiem mogę naparzać rakietami, a Mordecai ma chyba najlepsze bronie z gry (snajpa 2k dmg +156% dmg), a na Lilith nawet nie patrzyłem, bo nie podoba mi się. Jakbym miał grać Brickiem, to chyba bez ulepszania Berserkera, bo wolę napierdalać rakietami a z bliska pompką. Jego skill niezbyt mi się spodobał. Mordecai fajna postać, ale jakaś słaba mi się wydaje. Niby snajper, a ja wcale ze snajpą nie chodzę, czasem jedynie na dalsze odległości albo na bossa etc. Fajnego ma skilla, jakbym nie miał dobrej snajpy, to mogę ulepszyć ptaszka i będą lepsze przedmioty wypadały. RE: Borderlands - jaka postać? - Marekdopalacz - 23-01-2015 10:06 Dla mnie soldier bo dobre bronie sa na niego |