Flaggery - nie dla dzieci neo - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Flaggery - nie dla dzieci neo (/Temat-Flaggery-nie-dla-dzieci-neo-37859) |
Flaggery - nie dla dzieci neo - planeta 43 - 28-05-2011 21:09 Wkleiłem ostatnimi dniami kilka filmików, zrobiłem bloga - ciężka praca - po 2 dniach ktoś sflagował moje wszystkie filmiki(na 100 % kapitan statku) i je wszystkie usunał flaggerem - gdzie tu jest granica zdrowej rywalizacji, czy ci co sprzedają tego typu boty, mają wyobrażnie do czego to prowadzi? Zapraszam do dyskusji. Zrujnował moje zarobki z ziemią... Dodam że z flaggera też korzystam, jeśli - jak w powyższym wypadku, wiem kto usunął moje filmiki - oko za oko, ząb za ząb. Popełniłem też kardynalny błąd, wrzucając na jedno konto ważną niszę, która jest już zrównana z ziemią,dlatego przestrzegam wszystkich - nigdy nie wrzucajcie ważnych nisz na 1 konto - nigdy! p.s Kto odbanował tego oszusta?? Jeżeli macie problem z flagowaniem waszych filmików na youtube, pisać na moje gg - mam dużo rad(właśnie wymyśliłm nowe) dla osób, jak wystrzegać się przed takim (nie ma słów żeby to nazwać) Bboya/Burneiki/Kapitana statku GG: 25118309 - z chęcią oddam 60 kont yt za darmo, pisać. RE: Flaggery - nie dla dzieci neo - Kapitan statku - 28-05-2011 21:10 No widzisz , mi przed chwilką usunąłeś całe konto flaggerem. Mówisz żeby nie sprzedawać dzieciom a taki posiadasz... Umyj się. @Edit. Ja na początku nie usunąłem Ci filmików bo nie wiedziałem jaki masz nick ale oczywiście Ty jesteś wszechwiedzący i wszystkim musisz zarobki popsuć. Tylko miałeś 1 pomyłkę.. Dodałeś komentarz ze swojego konta ... Ale przecież to nie Ty więc jak mogłem Ci sflagować P.s- Blog to nie ciężka praca szczególnie że skopiowałeś wszystko z innych blogów. @@Edit. Cieszymy się z twojego błędu . @@@Edit. To jest twoje konto:] GG: 32473674- Chętnie oddam 100 kont YT. Tylko macie 1 problem.. Skąd znajdziecie moje filmiki? @@@@@Edit. Poza tym tylko przez sieć umiesz wszystkich " pobić " , wychodzisz na pole to odrazu uciekasz chociaż masz 20 lat a ja 15.. RE: Flaggery - nie dla dzieci neo - Polak123 - 28-05-2011 21:45 kapitan sam ostatnio założył temat w którym chciał wyświadczać usługi flagowania filmików za kasę. Temat został usunięty po mojej interwencji. Już wiele moich i nie tylko filmów zostało zflagowanych na których zarabiałem. Po prostu dzieci nie umieją sie tym narzędziem posługiwać to służy do flagowania filmów które zostały skopiowane z twojego konta a nie każdego filmiku który tylko jest w top. RE: Flaggery - nie dla dzieci neo - Kapitan statku - 28-05-2011 21:49 Nie po twojej interwencji tylko sam powiedziałem żeby usunąć. Od kliku dni szkole refów a nie wklejam żadnych filmików .. dziś wrzuciłem 5 filmików i widać co planeta zrobił. RE: Flaggery - nie dla dzieci neo - planeta 43 - 28-05-2011 21:52 (28-05-2011 21:45)Polak123 napisał(a): kapitan sam ostatnio założył temat w którym chciał wyświadczać usługi flagowania filmików za kasę. Daltego powinnio się napisać oficjalny list do adminów youtube, żebyśmy mogli mieć dostęp do osób które sflagowały nasz filmik, takie jest moje zdanie. RE: Flaggery - nie dla dzieci neo - Kapitan statku - 28-05-2011 21:53 hahhahahaha Wiesz gdzie ma cie admin YT? Na YT są miliony użytkowników..... I jak chcesz mieć ten dostęp? RE: Flaggery - nie dla dzieci neo - m4rcin93 - 28-05-2011 21:58 (28-05-2011 21:52)planeta 43 napisał(a): Daltego powinnio się napisać oficjalny list do adminów youtube, żebyśmy mogli mieć dostęp do osób które sflagowały nasz filmik, takie jest moje zdanie. Łącznie z adresem zamieszkania ? RE: Flaggery - nie dla dzieci neo - Kapitan statku - 28-05-2011 22:02 Jeśli by się dało oddać tego bota ze zwrotem kosztów to bym chętnie wywalił tego bota... Ale kupiłem go za 30$ RE: Flaggery - nie dla dzieci neo - planeta 43 - 28-05-2011 22:03 (28-05-2011 21:58)m4rcin93 napisał(a):(28-05-2011 21:52)planeta 43 napisał(a): Daltego powinnio się napisać oficjalny list do adminów youtube, żebyśmy mogli mieć dostęp do osób które sflagowały nasz filmik, takie jest moje zdanie. Noo, przydałoby się ;d;d;d RE: Flaggery - nie dla dzieci neo - Kapitan statku - 28-05-2011 22:05 Od razu przyjechali by Ci na chate sprawdzić czy masz orginalnego windowsa... |