[Rozwiązane]Dylemat - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Dylemat (/Temat-Rozwiazane-Dylemat-3780) |
[Rozwiązane]Dylemat - Maciek92NS - 24-03-2010 10:28 Witam! widząc dzisiejszy katalog skłoniłem się do przemyśleń. Otóż jak myślicie: chce sobie zamówić xbox'a, mam 774 ptz. Warto je dalej zbierać czy zamówić sobie cos na marcowym restocku???? ps. ciekawe co zrobią z filmikami po restocku. Bo jak niczego nie wprowadzą to bede te ptz sobie do usranej śmierci zbierał. Pozdrawiam RE: Dylemat - BartuS - 24-03-2010 10:45 No właśnie. Zapewne filmiki dalej będą zablokowane, albo usuną Bunnies filmy i gites. Ja bym sobie coś kupił, ale to twoje ptz, a nie moje RE: Dylemat - mag1313 - 24-03-2010 11:50 o ile wygramy. znając ich to mogą nagle jakimś cudem wygrać o 100 ptz i wtedy to już kaszana RE: Dylemat - Nayare - 24-03-2010 21:03 Radze Ci polować, ale na coś poprostu wartosciowego niz tandetny kubek, albo koszulka. Jezeli Ci sie nie uda to i tak te punkty zostana, a jezeli uda ci sie cos typu psp zamowic to bedziesz jednym ze szczesciarzy :-) RE: Dylemat - lockerz1703 - 24-03-2010 22:44 z tego co napisal maciek92ns to filmiki sa zablokowane?? RE: Dylemat - Daminn - 24-03-2010 22:54 Co do filmików, po restocku będą nadal co jakiś czas dodawać nowe, ale wiem co masz na myśli. Jeśli chcesz obejrzeć filmiki polecam skorzystać z DNS;] Edit: @Up Zablokowane są tylko króliki. Co do reszty jest to problem który powstał przy przenoszeniu filmów na nowe serwery. [Rozwiązane][Rozwiązane]Dylemat - Tech - 19-03-2011 10:29 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |