Zostan Prezenterem Radia Lockerz FM - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zostan Prezenterem Radia Lockerz FM (/Temat-Zostan-Prezenterem-Radia-Lockerz-FM-3770) |
Zostan Prezenterem Radia Lockerz FM - Rykos - 23-03-2010 23:58 Formularz powinien wygladac nastepujaco "Zrobie to na wlasnym przykladzie" *Imie:Dominik *Wiek: 18 *Pleć: MALE *DjNAME: Dj Rykoś *Preferowany rodzaj muzyki jaka puszczam:Pop,techno,electrohouse *godziny w jakie moge grac: Tu zdefiniuj ile i o ktorej godzinie np.(2-4h)od 19.20 *Coś o sobie(kilka zdan): Mysle ze nie musze tlumaczyc. *Dlaczego chcesz zostac Prezenterem: np. Kreci mnie to zawsze o tym marzylem mysle ze sie bede dobrze sprawowal w roli prezentera *5 przykladowych utworow jakie bys puscil w radiu: #Utwór1 #Utwór2 #Utwór3 #Utwór4 #Utwór5 Copy i wypelnij Formularz Imie: Wiek: Pleć: DjNAME: Preferowany rodzaj muzyki jaka puszczam: Godziny w jakie moge grac: Coś o sobie(kilka zdan): Dlaczego chcesz zostac Prezenterem: 5 przykladowych utworow jakie bys puscil w radiu: #Utwór1 #Utwór2 #Utwór3 #Utwór4 #Utwór5 RE: Zostan Prezenterem Radia Lockerz FM - masterex2 - 27-03-2010 19:32 Imie:Bartłomiej Wiek:14 Pleć:Mężczyzna DjNAME: DJ Oz Preferowany rodzaj muzyki jaka puszczam:Techno,Electro Godziny w jakie moge grac:1,2 godziny wieczorne 19,20 Coś o sobie(kilka zdan):Mam dość duże doświadczenie głos po mutacji,miałem swoje radia. Dlaczego chcesz zostac Prezenterem:Ponieważ lubię to robić. 5 przykladowych utworow jakie bys puscil w radiu: tobias lutzenkirchen - drunken monkey (original mix) waveshock K-Tronic - House Of Love (The Anthem Dub Mix) drunken monkey - e (dj boozywoozy mix) Jeżeli wam padło radio ja mam na eradia.net 50 slotowe +autopilot 48kbs jakość nadawania. Jeżeli byście chcieli pisać na gg 11942714 bo nie wiem czy przedłużać. Zostan Prezenterem Radia Lockerz FM - Killer - 11-03-2011 00:57 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |