Rozmowa Admina Forum z Ekipą Lockerz - sugestie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: Rozmowa Admina Forum z Ekipą Lockerz - sugestie (/Temat-Rozmowa-Admina-Forum-z-Ekipa-Lockerz-sugestie-37455) |
Rozmowa Admina Forum z Ekipą Lockerz - sugestie - Tech - 21-05-2011 11:10 Jak już pewnie niektórzy wiedzą, w ten wtorek Admin waszego ulubionego forum będzie miał możliwość rozmowy z Anthonym (zdj wyżej) przez Skype. W związku z tym zwracamy się do was z prośbą o wymyślenie jakichś interesujących pytań, ciekawych tematów rozmów itp. Jednak jeśli ktoś ma zamiar napisać coś w stylu "zapytaj gdzie jest mój ipod" albo "czemu mam bana, lockerz oszukisty!!!1111" to proszę sobie darować Każda sensowna wypowiedź zostanie nagrodzona plusem (albo pięcioma ). RE: Rozmowa Admina Forum z Ekipą Lockerz - sugestie - BartuS - 21-05-2011 11:16 Czy Lockerz wie o atakach DDOS na największe fora o lockerz ? RE: Rozmowa Admina Forum z Ekipą Lockerz - sugestie - Bolt - 21-05-2011 11:24 Gdzie jest mój ipod?! dobry temat techu, ja bym się chciał dowiedzieć o jakiś nowościach, które mają zamiar wprowadzić, oczywiście jeśli kapuściany Anthony coś wie RE: Rozmowa Admina Forum z Ekipą Lockerz - sugestie - erold - 21-05-2011 11:24 Czym są spowodowane masowe anulacje w shopie. RE: Rozmowa Admina Forum z Ekipą Lockerz - sugestie - Boonys - 21-05-2011 11:28 Czy kiedykolwiek będzie możliwość kupowania z shopu do polski? Czy tak jak kiedyś będzie po 2-3 restocki na miesiąc,a nie tylko 2-3 na 2 miesiące? Co lockerz myśli o różnych botach?Czy kiedykolwiek mogliby mieć z tego jakieś zyski? Czy wiedzą czym jest zarabiam.com i inne serwisy tego typu? Czy anthony jest gejem? Dlaczego ostatnimi czasy tak często dostajemy anulacje? Czy uważa że banan jest przystojny? Czy kiedykolwiek słyszał skrót LRC albo ER? Co myśli o użytkownikach z Polski? Tyle RE: Rozmowa Admina Forum z Ekipą Lockerz - sugestie - PiteroO312 - 21-05-2011 11:57 Używają LRC czy ER ? Kiedy skończy się fala anulacji RE: Rozmowa Admina Forum z Ekipą Lockerz - sugestie - ksomix - 21-05-2011 12:00 Ja bym zadal pytanie zwiazane z licznymi anulacjami i shopem dla polski, to sa narazie najwazniejsze rzeczy. ;] A i jeszcze kiedy bedzie nastepny restock. RE: Rozmowa Admina Forum z Ekipą Lockerz - sugestie - tomsonFCB - 21-05-2011 12:05 Myślę, że nie ma po co pytać o shop dla pl bo taniej wyjdzie zamawiać do PE wiec po co nam shop Ja bym zapytał czy w przyszłości planują większą ilość restocków niż obecnie RE: Rozmowa Admina Forum z Ekipą Lockerz - sugestie - Mateusz5511 - 21-05-2011 12:18 Czy dużo na nas zarabiają RE: Rozmowa Admina Forum z Ekipą Lockerz - sugestie - Yanke$ - 21-05-2011 12:21 Czy Anthony slyszal o Polsce, co o niej wie itp i czy uzytkownicy z Polski sa popularni na Lockerz ;-) |