![]() |
Lista uzytkowników z którymi można przeprowadzić transakcję - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Lista uzytkowników z którymi można przeprowadzić transakcję (/Temat-Lista-uzytkownikow-z-ktorymi-mozna-przeprowadzic-transakcje-37342) Strony: 1 2 |
Lista uzytkowników z którymi można przeprowadzić transakcję - planeta 43 - 19-05-2011 18:17 proponuję stworzyć listę użytkowników którzy przeprowadzili conajmniej 5 dużych transakcji i są "pewniakami". Propozycję tę determinuję tym że zostałem oszukany przez Kogiego na 100 zl. Lista użytkowników(poza moderatorami itp): ?? RE: Lista uzytkowników z którymi można przeprowadzić transakcję - InTeR - 19-05-2011 18:40 Po co taka lista? ![]() Przecież można pomyśleć logicznie.. Zostałeś oszukany przez KoGiego który się zapewne pod kogoś podszył, bo jeśli nie to byś zauważył, że jest zbanowany. Stworzysz listę, KoGi się podszyje i znowu płacz... Proponowałem Adminowi stworzenie podstrony gdzie byłby spis GG użytkowników z zakrytymi ost. 2 lub 3 znakami ale nie mają czasu ![]() Mam nadzieje, że takie coś powstanie, ponieważ coraz więcej oszustw. PS. Dołączył: Wczoraj więc się domyślamy wszyscy ![]() RE: Lista uzytkowników z którymi można przeprowadzić transakcję - planeta 43 - 19-05-2011 18:52 Inter Ok, Twoj Pomysl Lepszy, Co Na To Admin? RE: Lista uzytkowników z którymi można przeprowadzić transakcję - Marello - 19-05-2011 19:00 @InTeR @planeta 43 To zróbcie. RE: Lista uzytkowników z którymi można przeprowadzić transakcję - InTeR - 19-05-2011 19:04 (19-05-2011 19:00)Marello napisał(a): @InTeR @planeta 43 Tematu nie ma sensu ![]() Mam nadzieje, że tam szepniesz coś Adminowi bo naprawdę duuuużo osób jest oszukiwanych i to o duże sumy... RE: Lista uzytkowników z którymi można przeprowadzić transakcję - Bolt - 19-05-2011 19:07 nie, nie, nie... macie tu taki piękny poddział. Widać kto jest zaufany i z kim kupować: http://zarabiam.com/forumdisplay.php?fid=249 RE: Lista uzytkowników z którymi można przeprowadzić transakcję - InTeR - 19-05-2011 19:09 (19-05-2011 19:07)Bolt napisał(a): nie, nie, nie... macie tu taki piękny poddział. Widać kto jest zaufany i z kim kupować: http://zarabiam.com/forumdisplay.php?fid=249 Kurcze chyba nie zrozumiałeś ![]() RE: Lista uzytkowników z którymi można przeprowadzić transakcję - paskur - 19-05-2011 19:10 kur ludzie bez sensu jakies listy, WYSTARCZY ROBIC TRANSAKCJE Z GLOWA, ale widze ze nie wszyscy to potrafia RE: Lista uzytkowników z którymi można przeprowadzić transakcję - Bolt - 19-05-2011 19:11 i co za problem inter? piszesz do tego pana Kowalskiego by napisał coś na sb i masz wszystko... RE: Lista uzytkowników z którymi można przeprowadzić transakcję - InTeR - 19-05-2011 19:19 (19-05-2011 19:11)Bolt napisał(a): i co za problem inter? piszesz do tego pana Kowalskiego by napisał coś na sb i masz wszystko... No jak chcesz, ale o tym też trochę napisałem w innym temacie. Chociaż taka lista na pewno wielu osobom by się przydała ![]() |