Uwaga Na Kogiego - Reaktywuje Się - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Uwaga Na Kogiego - Reaktywuje Się (/Temat-Uwaga-Na-Kogiego-Reaktywuje-Sie-37337) |
Uwaga Na Kogiego - Reaktywuje Się - planeta 43 - 19-05-2011 17:37 Kogi Okradl Mnie Wlasnie Ze 100 Zl. Prosze Uważać!! Nie Podawac Gg Na Zarabiam.com - On Skrzetnie To Wykorzystuje!!! RE: Uwaga Na Kogiego - Reaktywuje Się - Kapitan statku - 19-05-2011 17:41 Nie musisz pisać tego w każdym dziale. Wszyscy to wiedzą. RE: Uwaga Na Kogiego - Reaktywuje Się - mikolaj90 - 19-05-2011 20:57 Jak mógł Cię oszukać ? Wkradł Ci się na jakieś konto czy co ? Dla mnie jest to niepojęte. RE: Uwaga Na Kogiego - Reaktywuje Się - Kapitan statku - 19-05-2011 21:00 Napisał mu na GG a ten mu dał konto. RE: Uwaga Na Kogiego - Reaktywuje Się - planeta 43 - 19-05-2011 21:01 mikolaj tak, sprzedawalem konto sharecash - dalem mu nick i haslo, on mnie po chwili zablokowal. Konto zostalo zbanowane, ale na lockerz chce je sprzedać, nie kupować konta sharecash - przestrzegam!! mikolaj tak, sprzedawalem konto sharecash - dalem mu nick i haslo, on mnie po chwili zablokowal. Konto zostalo zbanowane, ale na lockerz chce je sprzedać, nie kupować konta sharecash - przestrzegam!! |