[Zamknięty]NEW Lockerz Tolbar PRO- Konfiguracja i opis funkcji - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: [Zamknięty]NEW Lockerz Tolbar PRO- Konfiguracja i opis funkcji (/Temat-Zamkniety-NEW-Lockerz-Tolbar-PRO-Konfiguracja-i-opis-funkcji-3716) Strony: 1 2 |
[Zamknięty]NEW Lockerz Tolbar PRO- Konfiguracja i opis funkcji - Rykos - 23-03-2010 00:06 Na wstępie mowie ze dostalem takie zlecenie od Admina i przyjolem je z miłą checią dokładnie miałem przerobić Marellowski poradnik i dorzucić to co nowe. Zeby nie bylo ze COPYRIGHT naruszam hehe Powstala nowa wersja Tolbar Lockerz-owego z naszym radyjkiem i wieloma dodatkami!!! Można pobrac go z : http://lockerztoolpro.toolbar.fm/exe ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ Pasek narzędzi (Toolbar) zawiera: * Wyszukiwarkę Google * Wyszukiwarkę bloga LockerzLIST.pl i forum zarabiam.com * Szybkie linki do wszystkich naszych serwisów * Szybki link do Lockerz.com i jego podstron, takich jak: Zapraszanie znajomych , Oglądanie filmików , Codzienne pytanie i PTZ Place * Czytnik RSS naszego bloga, forum oraz konta Lockerz na Facebook * Szybki dostęp do tłumaczeń codziennych pytań (Dailies), newsów z Hallway, Facebook?a, E-maili od/do Lockerz * Powiadomienia o nadchodzącej poczcie, twoje problemy ze spóźnionymi zaproszeniami skończą się raz na zawsze * Szybki dostęp do czyszczenia pamięci podręcznej przeglądarki, historii oraz cookies. Już nigdy nie będziesz miał problemów z działem Lockerz * Możliwość uzyskania pomocy przez zakładkę kontakt * Jesteś zawsze w kontakcie z Nami! Możemy poinformować ciebie o najważniejszych wydarzeniach dotyczących Lockerz * Możliwość personalizacji paska narzędzi (Toolbar) pod własne potrzeby i upodobania * Radio dziala zawsze i wszedzie Wystarczy Click w i muzyczka leci!!! ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ KONFIGURACJA: Dostosowywanie skrótów: Rozwijamy MENU Toolbara, klikamy w opcje paska narzędzi, przechodzimy do zakładki Komponenty Predefiniowane i wybieramy które skróty mają znaleść się na naszym pasku. Odczytywanie PW: Aby odczytać wiadomości PW należy odświeżyć skrzynkę odbiorczą. Czytanie RSS \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ RE: NEW Lockerz Tolbar- Konfiguracja i opis funkcji - Jeppers - 23-03-2010 00:08 no najlepiej repucik RE: NEW Lockerz Tolbar- Konfiguracja i opis funkcji - DonHoracy - 23-03-2010 00:11 Trzeba było przerobić ten toolbar i zrobić z niego instalke RE: NEW Lockerz Tolbar- Konfiguracja i opis funkcji - Jeppers - 23-03-2010 00:13 instalkę jako osobny programik , który działa w tle ? np. na pasku ? RE: NEW Lockerz Tolbar- Konfiguracja i opis funkcji - rajmek126p - 23-03-2010 00:20 "Najnowsza WERSJA Toolbara z Radiem + Regułami uzupełniającymi dane podczas restocku i wiele wiele innych!!" Czemu tu pisze ze sa jakies Reguły uzupełniające dane podczas restocku?????? RE: NEW Lockerz Tolbar- Konfiguracja i opis funkcji - Jeppers - 23-03-2010 00:42 tam gdzie masz "dodatki FF " masz tutoriale do autofila , małpki itp RE: NEW Lockerz Tolbar- Konfiguracja i opis funkcji - Admin - 23-03-2010 03:15 Dokładnie tak jak napisał jeppers, good job Rykoś RE: NEW Lockerz Tolbar PRO- Konfiguracja i opis funkcji - rajmek126p - 23-03-2010 14:03 jak klikam na dodatki ff to mi jakis .gif z mozilli wyskakuje ;/ RE: NEW Lockerz Tolbar PRO- Konfiguracja i opis funkcji - Szopen - 23-03-2010 14:24 Ja mam to samo z tym gifem RE: NEW Lockerz Tolbar PRO- Konfiguracja i opis funkcji - Athemis - 23-03-2010 16:23 Super robota, ale nie widzę tłumacza....hmm. |