Potrzebuję małej wskazówki - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Sharecash (/Forum-Sharecash-88) +---- Wątek: Potrzebuję małej wskazówki (/Temat-Potrzebuje-malej-wskazowki-37093) |
Potrzebuję małej wskazówki - damian7154 - 14-05-2011 23:32 Cześć. Czy na ShareCash i podobnych serwisach najlepszym sposobem są fejki/jb itp. na YouTube? Są inne sposoby, dzięki którym można wyciągnąć satysfakcjonującą kasę? Na CashFile trzeba wysłać smsa, żeby pobrać (w Polsce), więc nabieranie na polskich czatach "moje nagie foty" nie przechodzi. Jak jest z ShareCashem i Get4Filem? Proszę o udzielenie odpowiedzi. RE: Potrzebuję małej wskazówki - Athemis - 14-05-2011 23:53 (14-05-2011 23:32)damian7154 napisał(a): Czy na ShareCash i podobnych serwisach najlepszym sposobem są fejki/jb itp. na YouTube?Nie, są lepsze, ale ten jest najprostszy. Cytat:Są inne sposoby, dzięki którym można wyciągnąć satysfakcjonującą kasę?j.w Cytat:Na CashFile trzeba wysłać smsa, żeby pobrać (w Polsce), więc nabieranie na polskich czatach "moje nagie foty" nie przechodzi. Jak jest z ShareCashem i Get4Filem?Raczej mało będzie frajerów na takie coś. Oferty w Get4File to chyba 0.40$ za pobranie, z Polski (o ile dobrze pamiętam, SC nie wiem.) RE: Potrzebuję małej wskazówki - Tomek - 15-05-2011 07:32 Cytat:ja za pobranie z polski na SC miałem raz 0.25$ i raz 0,32$Cytat:Na CashFile trzeba wysłać smsa, żeby pobrać (w Polsce), więc nabieranie na polskich czatach "moje nagie foty" nie przechodzi. Jak jest z ShareCashem i Get4Filem?Raczej mało będzie frajerów na takie coś. Oferty w Get4File to chyba 0.40$ za pobranie, z Polski (o ile dobrze pamiętam, SC nie wiem.) |