Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Router - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: Router (/Temat-Router-37004)

Router - matiss34 - 13-05-2011 13:09

Siema, dziś goście z vectry przyszli i dali mi większy internet i router Cisco EPC3925 tylko jak z telefonu klikam opcje wifi i wyskakuje mi vnet-885718 i w to klikne to tzreba podać hasło, i tu jest problem bo ja nie wiem jakie mam hasło. W domu mnie nie było a mama mówi że o żadnym haśle nic nie mówili. Pomoże ktoś?
Błagam o pomoc!

RE: Router - Dominator - 13-05-2011 13:10

Musisz do nich zadzwonić aby Ci podali ... u mnie było podobnie ...

RE: Router - DDK - 13-05-2011 13:10

Zapewne w książeczce masz hasło Smile Jeśli Ty go nie konfigurowałeś to hasło masz standardowe lub takie jakie nadał Admin ( wtedy dzwoń do Vectry ). Moze jakaś plakietka pod routerem jest ?

RE: Router - m4rcin93 - 13-05-2011 13:11

@EDIT zle zrozumiałem pytanie ^^
dzwoń do nich Tongue

RE: Router - matiss34 - 13-05-2011 13:13

Pod routerem mam takie same info jak na tych zdjeciach co dalem w temacie

RE: Router - DDK - 13-05-2011 13:14

Dzwoń do nich Smile

RE: Router - matiss34 - 13-05-2011 13:15

Ok dzwonie, zaraz dam wynik, DDK dzieki za pomoc wszystkim
Koles mowil ze haslo bezdie albo musi byc na pudelku, ja dalem fotki pudelka, znajdzie mi ktos tam haslo i poda?
Ok haslo mam co za idiota daje takie haslo...? Mozna zmienic to haslo i jak mozna to zrobic?
Temacik mozna usunac