Samsung Galaxy I5700 (Sprzedam/ Zamienie ) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Samsung Galaxy I5700 (Sprzedam/ Zamienie ) (/Temat-Samsung-Galaxy-I5700-Sprzedam-Zamienie-37001) |
Samsung Galaxy I5700 (Sprzedam/ Zamienie ) - zibi2400 - 13-05-2011 11:46 Witam ! Mam do sprzednia Samsunga Galaxy I5700. Więc tak : kiedy go kupiłem nie dało się ładować baterii ale wszystko działało , po jakimś czasie nie chciał się włączyć i jak idzie pasek samsung to w pewnym momencie się zatrzymuje i nie idzie dalej . Możliwe że po zmianie softa wszystko wróci do normy , ale ładować się go nie da ponieważ jest coś chyba z płytą główną . Telefon może bez problemu posłużyć na części ponieważ bateria , wyświetlacz , obudowa są w dobrym stanie , a nawet jeśli by ktoś zmienił sobie softa to możliwe że będzie działał , i będzie można na przykład naładować baterie w innym telefonie i z niego korzystać . Do telefonu mam pudełko i ładowarkę . Mogę się też zamienić Pozdrawiam ! GG : 9288969 Tel : 781482536 |