Zbieractwo - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Zbieractwo (/Temat-Zbieractwo-36866) |
Zbieractwo - DJSNAJPER - 10-05-2011 14:42 Witam, jako, że na chwilę obecną nie mam co robić bawię się w zbieranie różnych kodów z promocyjnych opakowań itp. staram się coś w końcu wygrać o to lista: 1 kody z papierosów RED&WHITE 2 kody z papierosów WEST FUSION 3 kody z piwa HEINEKEN (z kapsli i zawleczek) 4 kody z piwa Żubr (z kapsli i zawleczek) 5 kody z batoników PRINCE POLO 6 kody z Cocacoli 7 kody z Pepsi ... lub inne o których jeszcze nie wiem Więc jeśli masz, jakiś kod z wyżej wymienionych a nie jest Ci potrzebny lub chcesz mi pomóc wyślij proszę na Prywatną Wiadomość za każdego koda będę bardzo wdzięczny i z chęcią też w czymś pomogę, wymienię się za coś, a za większą ilość nawet zapłacę. Na początek za przesłane kody mogę dać namiary jak zdobyć fajną zapalniczkę podbijam RE: Zbieractwo - Magnus - 24-05-2011 22:01 Posty sklejone.Proszę nie dublować |