![]() |
[Rozwiązane]Mam pewien problem z mailem! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Mam pewien problem z mailem! (/Temat-Rozwiazane-Mam-pewien-problem-z-mailem-3681) |
[Rozwiązane]Mam pewien problem z mailem! - Bogdar - 22-03-2010 16:41 Cześć wam, mam problem z mailem, którego dostałem 2010-02-16 18:23! Oto treść maila Cytat:Od: Lockerz <[email protected]> O co chodzi z tym mailem? Może mam na niego odpowiedzieć czy co? Powiedzcie proszę! Jesteście moją ostatnią nadzieją! RE: Mam pewien problem z mailem! - pawliszon - 22-03-2010 16:51 Musisz po prostu swoje dane na stronce lockerz uzupełnić prawidłowo aby oni mogli Ci koszulkę wysłac ![]() RE: Mam pewien problem z mailem! - Bogdar - 22-03-2010 16:55 Ale ja mam już wszystko uzupełnione oprócz Address 2 (Jak mam ten podpunkt uzupełnić to nie wiem jak) Ale ja już czekam ponad 2 miechy na potwierdzenie że mi wyślą koszulkę. RE: Mam pewien problem z mailem! - Magnus - 22-03-2010 17:22 Jego sie nie wypełnia RE: Mam pewien problem z mailem! - (K)rychu - 22-03-2010 17:43 Chyba że ma jakiś alternatywny adres zamieszkania ![]() [Rozwiązane][Rozwiązane]Mam pewien problem z mailem! - Tech - 19-03-2011 10:29 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |