Sprzedam filmiki YT - 1$ zarobek dziennie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Sprzedam filmiki YT - 1$ zarobek dziennie (/Temat-Sprzedam-filmiki-YT-1-zarobek-dziennie-36393) |
Sprzedam filmiki YT - 1$ zarobek dziennie - Baleron333 - 02-05-2011 16:30 Witam ,sprzedam filmiki YT, dzienny zarobek jednego to ok 1-2$ , natomiast jeden filmik kosztuje 2$, jeżeli nie zwróci ci się ta kwota 2 $ za filmik gwarantowany zwrot. Od razu piszę że to nie ja sprzedaję filmik tylko mój znajomy który nie ma czasu wrzucać i mnie o to prosił, zainteresowani pisać na GG 826008 I pamietaj jezeli nie zarobisz to pamietaj ze odda ci kase, mozesz byc pewny... JEŻELI NIE JESTEŚ ZAINTERESOWANY nie zaśmiecaj tametu !!!!!!!!!!!!!! RE: Sprzedam filmiki YT - 1$ zarobek dziennie - adik0070 - 02-05-2011 16:41 Jestem zainteresowany, jakie linki ma? sc/fs/inne? Daje konto z wypromowanym filmem czy sam film? RE: Sprzedam filmiki YT - 1$ zarobek dziennie - Baleron333 - 02-05-2011 16:50 konto juz wypromowane jest obecnie link ktory pobieraja.... kupujesz i on zmienia link na twoj ... tamten to jest jego a on sie w to nie bawi juz. |