![]() |
motor... Help!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: motor... Help!! (/Temat-motor-Help-3633) |
motor... Help!! - nickluk - 21-03-2010 20:04 Ostatnio w portfel wpadło trochę kaski i wpadłem na pomysł ze sobie kupię 2kółka myslalem nad jakims używanym simkiem ![]() Ale jak widać to niestety 125cm ale ostatnio wiele słyszałem ze takie cos można przerejestrować czyli zarejestrowałbym tego rometa jako 50 mam starego rometa kadeta i nie czy to jest możliwe jest jeszcze inna opcja ale trochę gorsza więc tak są takie same romety taki sam wygląd tylko ze 50 ale jakbym kupił i zarejestrował to potem bym kupił za 1tys. Silnik oryginalny nowy 125 i bym podłączył bo podobno niczym się nie różnią ale jest jedna wada tego w 50 rama na tylne kolo jest słabsza ponieważ w tym modelu jest mniejszy silnik (lekki) . Więc nie wiem co robić czekam na wasze komentarze moze jeździliście na tym motorze i czy jest to możliwe to przejestrować bo silnik 50 jest trochę za wolny ![]() ![]() RE: motor... Help!! - KristopheR - 21-03-2010 20:11 Panie, ja mam skuta i nie narzekam na niego ! Nie zepsuł się od 2 lat ![]() A co do pomysłu z silniczkiem to wiesz jak to jest, trochę zabawy ale po co kombinować. Jak na kartę motorowerową to uwierz, że Ci wystarczy :] RE: motor... Help!! - daniel499 - 21-03-2010 20:14 jateż mam skutra od czerwca 05 ![]() ![]() ![]() RE: motor... Help!! - szulakaluble - 21-03-2010 20:31 a możne poprostu nie chcecie przyznać ze macie chińskie g....:> tez miałem skuter..dałem za niego ok 4 tys. Przejechałem mało bo ok 5 tys km w tym czasie zepsuło się praktycznie wszystko co mogło ![]() ![]() ![]() RE: motor... Help!! - vladdyboy - 21-03-2010 21:00 a moj ziomek ma honde nserke 125cm smiga i wyglada za######, tez sobie musze kupic |