![]() |
Forumowa Filmowa Galeria + MiniKonkurs na Najlepszy Unbox ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: Forumowa Filmowa Galeria + MiniKonkurs na Najlepszy Unbox ! (/Temat-Forumowa-Filmowa-Galeria-MiniKonkurs-na-Najlepszy-Unbox-36290) |
Forumowa Filmowa Galeria + MiniKonkurs na Najlepszy Unbox ! - Admin - 30-04-2011 20:30 Witajcie serdecznie, ![]() Dziś ukończyłem modyfikacje skryptu prezentującego Galerie Filmową Naszych użytkowników ! Teraz każdy z Nas będzie mogł wrzucić swój unboxing na Zarabiam.com ! Każdy film będzie osobno weryfikowany przez administracje (dopiero po zatwierdzeniu będzie widoczny) - miło widziane pozdrowienia od Was podczas unboxingów ![]() ![]()
Korzystając z okazji ogranizuje minikonkurs
Autorzy 3 Filmów, które otrzymają największą ilość głosów (ranking od 1 do 10) otrzymają Nagrode w postaci FG. 1. Miejsce 30 FG 2. Miejsce 20 FG 3. Miejsce 10 FG Konkurs trwa do 7 Maja ![]() Serdecznie pozdrawiam Admin RE: Forumowa Filmowa Galeria + MiniKonkurs na Najlepszy Unbox ! - pitfromhell - 30-04-2011 22:28 Nice ![]() RE: Forumowa Filmowa Galeria + MiniKonkurs na Najlepszy Unbox ! - damianus627 - 30-04-2011 22:34 Jak coś dostane napewno nagram i dodam RE: Forumowa Filmowa Galeria + MiniKonkurs na Najlepszy Unbox ! - DJAd1 - 01-05-2011 11:46 Niezła okazja do zdobycia FG ![]() RE: Forumowa Filmowa Galeria + MiniKonkurs na Najlepszy Unbox ! - Lookso - 02-05-2011 10:50 Jednak mój stary pomysł został przyjęty! To ja pierwszy dałem pomysł na forumową galerię filmów, ale wtedy wam się pomysł nie podobał... a jednak teraz doczekaliśmy się tego co proponowałem ![]() RE: Forumowa Filmowa Galeria + MiniKonkurs na Najlepszy Unbox ! - Killer - 02-05-2011 10:55 @up jakbys napisal skrypt to pewnie byłby przyjęty cfaniaku ![]() RE: Forumowa Filmowa Galeria + MiniKonkurs na Najlepszy Unbox ! - Lookso - 02-05-2011 11:04 Hehe... no tak... wtedy jeszcze nie umiałem ale miałem pomysł... dopiero teraz powoli zaczynam ogarniać takie rzeczy, lecz przyznam że fajna ta nowa galeria filmów ![]() RE: Forumowa Filmowa Galeria + MiniKonkurs na Najlepszy Unbox ! - Killer - 06-05-2011 09:56 dziś ostatni dzień konkursu ![]() RE: Forumowa Filmowa Galeria + MiniKonkurs na Najlepszy Unbox ! - Admin - 07-05-2011 08:47 Konkurs wazny do konca dnia RE: Forumowa Filmowa Galeria + MiniKonkurs na Najlepszy Unbox ! - Admin - 08-05-2011 10:38 Najwyżej oceniany filmow - (W środku) · 1: Dysk A-data 320gb Zen Creative 8gb X-fi (9.5 Punktow) rafalek9 · 2: Mega Paka Dh (8.6 Punktow) DonHoracy · 3: ipod Shuffle 2gb - Green & ipod Lockerz Skin Unbox (5.5 Punktow) BartuS Gratuluje zwyciezcom |