![]() |
Serwis z nagrodami typu TAG - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Serwis z nagrodami typu TAG (/Temat-Serwis-z-nagrodami-typu-TAG-36270) |
Serwis z nagrodami typu TAG - kiepski96 - 30-04-2011 15:57 Otwieram właśnie stronę, na której będę umieszczał linki do rejestracji. Za rejestrację ja będę dostawał kasę, a użytkownicy mojej strony punkty, za które co tydzień będą mogli wziąć nagrodę . Nagród będzie tyle co użytkowników ![]() Dowiedziałem się, że będę się musiał tylko rozliczyć, a firma afilacyjna będzie płaciła za mnie podatki . Ale teraz : Czy mogę prowadzić taką stronę jako osoba fizyczna, nie żadna spółka, czy firma ? Czy muszę mieć firmę aby wstawiać reklamy na swoją stronę i dostawać za to kasę ,lecz w zamian dawać nagrody ? Co z zabezpieczeniem strony ? I czy mogę wprowadzić premki poprzez dot paya ? Proszę o niepisanie, że to szybko zbankrutuje itp. bo znalazłem dobrą grupę docelową. Pozdrawiam Serwis z nagrodami typu TAG - Hybrid1990 - 04-06-2021 12:02 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |