[SPRZEDAM] Konta 10 k na Lockerz.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [SPRZEDAM] Konta 10 k na Lockerz.com (/Temat-SPRZEDAM-Konta-10-k-na-Lockerz-com-36189) |
[SPRZEDAM] Konta 10 k na Lockerz.com - milosz998 - 28-04-2011 22:17 Witam. Mam na sprzedaż konta na znanej wam stronie lockerz.com Konto te posiadają równe 10 k PTZ czyli są idealne na aukcje generalne. Oczywiście dzięki takiej ilości punktów można też na restocku ogarnąć całkiem fajne nagrody(np. PS3). Na koncie dostępna jest jeszcze bardzo duża ilość filmików. Dlaczego lepiej kupić u mnie? -myślę że jestem w miarę zaufanym użytkownikiem co może potwierdzić kilka osób -konta robione są na dane polskie(możliwość zamówienia konta na dane każdego innego kraju) -udostępniam również MAILA na którym zakładane jest konto czyli możesz zmienić hasło do konta, nie ryzykując tym samym że będę na nie wchodził, biddował sobie z niego itd itp -filmiki oglądane są ręcznie bez żadnych programów -konta zakładane sa na gazeta.pl czyli nie żadne pocztery koszmaile itd itp Mam ograniczoną ilość kont. Jak będzie dużo zamówień to trzeba będzie poczekać zrobię nowe. Cena do uzgodnienia pod numerem gg 5752813 lub jak kto woli PW. Płatność: PayPal, AlertPay, Przelew bankowy !!Zapraszam do kupna!! RE: [SPRZEDAM] Konta 10 k na Lockerz.com - Porządnyfacet - 28-04-2011 22:18 Ja konta 10k za darmo rozdaje RE: [SPRZEDAM] Konta 10 k na Lockerz.com - KrisBarca_92 - 28-04-2011 22:26 teraz to juz sie nie oplaca ... RE: [SPRZEDAM] Konta 10 k na Lockerz.com - milosz998 - 01-05-2011 16:33 Opłaca się Zapraszam P.S. KrisBarca ty czasami nie byłeś modem na fifa-online? |