![]() |
[Zamknięty]Pytanie dotyczące zakupu Ps3 z SHOPu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Zamknięty]Pytanie dotyczące zakupu Ps3 z SHOPu (/Temat-Zamkniety-Pytanie-dotyczace-zakupu-Ps3-z-SHOPu-36124) Strony: 1 2 |
[Zamknięty]Pytanie dotyczące zakupu Ps3 z SHOPu - progonzo - 27-04-2011 20:54 Witam , Zbieram 370 tys PTZ na Ps3 z SHOPu ( bo tyle jest warte PTZ aby nic nie dopłacać ) tutaj link do Ps3: http://shop.lockerz.com/entertainment/ps3/playstation-3-160-gb.html Mam aktualnie 20 tys PTZ , dziś założyłem konto. I mam takie pytania , 1. Gdy uzbieram tyle PTZ i zamówie to Ps3 to co dalej będzie ? 2. Wyślą mi to do Polski na podany adres przy rejestracji ? I gdy zapuka do mnie kurier to będę musiał zapłacić cło / vat za PS3 ? Ile będzie wynosił ten podatek ? 3. Czy coś się płaci za przesyłkę ? Jak tak to ile i gdzie 4. Czy na tym Ps będą działać gry Pal ? ( jak zakupię z allegro ![]() Z góry dzięki za wszystko ;p RE: Pytanie dotyczące zakupu Ps3 z SHOPu - Scoobyx - 27-04-2011 21:04 1. To dalej będziesz musiał czekać na potwierdzenie od lockerz. 2.Nie wysyłają już nagród poza granice ameryki, tylko dostaniesz refunda. Jeśli chces, żeby ci przysłali do domu to musisz skorzystać z odpowiednich firm takich jak np. Polamer, Plus express itp. 3.Jeśli przez firmę, to zależy od wagi i ciężaru. 4. Będą działać gry. (tego nie jestem pewien). RE: Pytanie dotyczące zakupu Ps3 z SHOPu - Avaso - 27-04-2011 21:06 @up Co do pkt 2. z SHOPU wysyłają, nie wprowadzaj w błąd. @topic 1. Gdy uzbieram tyle PTZ i zamówie to Ps3 to co dalej będzie ? Czekasz na potwierdzenie -> Otrzymasz ;d 2. Wyślą mi to do Polski na podany adres przy rejestracji ? I gdy zapuka do mnie kurier to będę musiał zapłacić cło / vat za PS3 ? Ile będzie wynosił ten podatek ? Do Polski nie wyślą, ponieważ nie ma możliwości wysyłania przedmiotów z Shopu do Polski. Możesz wysłać do rodziny w USA (firmy kurierskiej) lub innych krajów, które mają możliwość, aby wysłać do nich paczkę. 3. Czy coś się płaci za przesyłkę ? Jak tak to ile i gdzie PKT 2. Nie płaci się, chyba, że ślesz do firmy, wtedy zależy od wymiarów i wagi. 4. Czy na tym Ps będą działać gry Pal ? ( jak zakupię z allegro ) Tak. RE: Pytanie dotyczące zakupu Ps3 z SHOPu - progonzo - 27-04-2011 21:12 Rodziny w USA nie mam ;/ Proszę powiedzieć po kolei , jak zrobić z tym kurierem aby przysłał paczkę do polski RE: Pytanie dotyczące zakupu Ps3 z SHOPu - Scoobyx - 27-04-2011 21:13 TO chyba pisze, że do polski nie wysyłają, więc nie wiem w czym problem. RE: Pytanie dotyczące zakupu Ps3 z SHOPu - paskur - 27-04-2011 21:17 leipej najpierw uzbieraj ptz i bedziesz myslal czym zamowisz i co na dany moment bedzie aktualne RE: Pytanie dotyczące zakupu Ps3 z SHOPu - progonzo - 27-04-2011 21:21 (27-04-2011 21:13)Scoobyx napisał(a): TO chyba pisze, że do polski nie wysyłają, więc nie wiem w czym problem. Ale chyba kurier Jedzie do USA ( gdzie jest firma lockerz.com ) i odbiera nagrode i przywozi do polski , chyba tak to działa RE: Pytanie dotyczące zakupu Ps3 z SHOPu - elo13 - 27-04-2011 21:34 wysylasz na adres firmy kurierskiej ![]() RE: Pytanie dotyczące zakupu Ps3 z SHOPu - progonzo - 28-04-2011 07:18 Już większość wiem ![]() RE: Pytanie dotyczące zakupu Ps3 z SHOPu - Tech - 28-04-2011 14:01 Uzbieraj najpierw PTZ a potem się pytaj o takie szczegóły. Nawet w kilka dni sytuacja z firmami/paczkami może się bardzo zmienić. |