Skrypt restocków jak LOCKERZ ! Ograniczona ilość ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Skrypt restocków jak LOCKERZ ! Ograniczona ilość ! (/Temat-Skrypt-restockow-jak-LOCKERZ-Ograniczona-ilosc-36040) |
Skrypt restocków jak LOCKERZ ! Ograniczona ilość ! - kiepski96 - 26-04-2011 19:07 Witam, Chciałbym wam zaprezentować mój nowy skrypt . Skrypt restocków . Pewnie pamiętacie, że kiedyś miałem już go sprzedawać ,ale nie wyszło . Teraz jest inaczej,bo go już mam Skrypt jest bardzo tani , ma to co lockerz . Potrzebuję na jutro kasy , więc zależy mi na szybkiej sprzedaży. Posiada on : - Captcha i math captcha na logowaniu i przy zamawianiu - Fresh outy, jak już nie ma nagrody to nie można zamówić no i w katalogu nagród też pisze,że jej nie ma - Strona do sprawdzania, czy nagroda jest potwierdzona, czy anulowana - SYSTEM PUNKTÓW - MOŻLIWOŚĆ ZAMÓWIENIA JEDNEJ NAGRODY NA KONTO - WSZYSTKO STEROWANE PRZEZ BAZĘ - KONTA VIP - OTWIERANIE STRONY 1 KLIKIEM - AUTORSKI SYSTEM ANTYBOTOWY !!! A tutaj bardziej opiszę : Można ustalić liczbę punktów potrzebną do zamówienia nagrody . Jeśli ich się nie ma to o nagrodzie można wspominać Można przydzielać punkty użytkownikom. Na stronie jest panel z informacjami, ile się ma ptz, do kiedy vip i swój nick Można banować użytkowników bez usuwania konta . Stworzyłem własny system antybotowy, dzięki któremu nie będze można nastawić ani botów typu lrc ani C4C . Po prostu NIC ! W tym tygodniu dam aktualizację wprowadzającą : - Restocki tylko dla grupy VIP - Skrypt uniemożliwiający zapisywania linków w zakładkach - Stronę do sprawdzania czy nagroda została potwierdzona, czy odrzucona LICZBA OGRANICZONA ! Tylko 3 szczęśliwców z paru for na którym to sprzedaje może go kupić! Najlepiej jak są moderatorami . DEMO DAM PO KONTAKCIE NA GG, LUB PW KONTAKT : - GG : 24069342 - PW Pozdrawiam . Dodam,że niedługo będzie dodatek do tego skryptu dodający różne możliwości zbierania PTZ . W dodatku poradnik jak zarobić na tych sposobach . Na 10 użytkownikach jednorazowo można będzie zarobić 100 zł na dzień !!! W legalny sposób korzystając ze znanych polskich firm z dobrą opinią i wieloletnim doświadczeniem . Skrypt restocków jak LOCKERZ ! Ograniczona ilość ! - Roben - 30-07-2012 11:34 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |