Spring Break Out '11 - ostatni tydzień kwietnia! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300) +----- Wątek: Spring Break Out '11 - ostatni tydzień kwietnia! (/Temat-Spring-Break-Out-11-ostatni-tydzien-kwietnia-35986) Strony: 1 2 |
Spring Break Out '11 - ostatni tydzień kwietnia! - Driver - 26-04-2011 07:53 Lockerz znowu daje nam tydzień atrakcji, które opisane są poniżej Poniedziałek: Cytat:They are blowing up Rock/Pop charts, now you can check out all the sick new tracks from Hot Chelle Rae at 100 PTZ each.Oni wymiatają w rankingach Rock/Pop, a teraz i ty możesz sprawdzić wszystkie szalone, nowe utowory Hot Chelle Rae zarabiając 100PTZ za każdy. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Wtorek: Cytat:Flash! We've never given 500 PTZ on a video in Play. But starting Tuesday, 20 new videos a day are getting hit with 500 PTZ each. Catch lightning while you can.Flash! Nigdy nie dawaliśmy 500PTZ za jeden filmik w PLAY. Ale zaczynamy to robić we wtorek, 20 nowych filmików dziennie, w którym do zdobycia jest 500 PTZ za każdy filmik.Zrób to póki możesz. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Środa: Cytat:Like rewards for what you buy? Beginning Wednesday, anything you buy in Shop comes with 10% cash back in Paypal.Lubisz być nagradzany za to co kupujesz? Zaczynamy w środę, za to co kupisz w SHOPie dostaniesz 10% zwrotu od PayPal. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Czwartek: Cytat:You won't find a lower price on the web than Thursday at Lockerz on PS3 systems, games and consoles . Check out the site when you get up, cause it will not last..Nie znajdziesz niższej ceny PS3, gier i konsoli, od ceny która w czwartek będzie na Lockerz. Zobacz stronę, gdy wejdziesz, bo ten wykup nie potrwa długo.. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Piątek: Cytat:You remember her from Season 8 of American Idol. We've got Jackie Tohn singing and sharing what she loves In a Minute, all over Play.Pamiętacie ją z 8 części amerykańskiego Idola.Jackie Tohn śpiewa w PLAY to co kocha w filmikach "In a Minute" --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- RE: Spring Break Out '11 - ostatni tydzień kwietnia! - Mateusz5511 - 26-04-2011 08:25 skasowane RE: Spring Break Out '11 - ostatni tydzień kwietnia! - Yanke$ - 26-04-2011 08:26 Jest parę błędów językowych : Cytat:Flash! Nogdy nie dawaliśmy 500PTZChyba.. nigdy? Cytat:Check out the site when you get up, cause it will not last..oznacza to - sprawdz strone jak wstaniesz, bo nie potrwa to dlugo, a nie tak jak napisales "Zobacz na stronie, kiedy musisz wstać, bo ten wykup nie potrwa długo.." Zalatuje translatorem Jezeli nie to ok, kazdemu sie zdarza ogolnie news fajny. RE: Spring Break Out '11 - ostatni tydzień kwietnia! - Scoobyx - 26-04-2011 08:33 :o aż 500 PTŻ no to jedziemy panowie RE: Spring Break Out '11 - ostatni tydzień kwietnia! - pitfromhell - 26-04-2011 08:34 Czwartek to raczej aukcje nie ? Czy sklep ? RE: Spring Break Out '11 - ostatni tydzień kwietnia! - paskur - 26-04-2011 09:10 Właśnie jest kolor fioletowy to chyba ps3 w shopie :O ps. ukradles mi szablon RE: Spring Break Out '11 - ostatni tydzień kwietnia! - Driver - 26-04-2011 09:11 oj tam, oj tam pozyczyłem RE: Spring Break Out '11 - ostatni tydzień kwietnia! - Aleks Anna Maria - 26-04-2011 09:55 Już poprawione, więc można usunąć RE: Spring Break Out '11 - ostatni tydzień kwietnia! - Tech - 26-04-2011 10:24 Fuuu, takie fajne promocje w shopie będą, a ja PTZ nie mam (26-04-2011 09:10)paskur napisał(a): ps. ukradles mi szablon Ale te tęczowe przerywniki to ja wymyśliłem RE: Spring Break Out '11 - ostatni tydzień kwietnia! - pitfromhell - 26-04-2011 11:55 (26-04-2011 09:10)paskur napisał(a): Właśnie jest kolor fioletowy to chyba ps3 w shopie :O Zajebiście by było jakby to był SHOP |