Jaki torrent? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jaki torrent? (/Temat-Jaki-torrent-35964) |
Jaki torrent? - Athemis - 25-04-2011 19:49 Cześć Chciałbym prosić Was o pomoc w wyborze torrenta. Chodzi o to aby było dużo downloadu (nowości itd.) i żeby mi nie usunęli konta tak jak na torrentach po tygodniu za nic. *Wartość sms'a przy rejestracji nie gra roli, torrent ma działać. RE: Jaki torrent? - siampa - 25-04-2011 20:01 Z prywatnymi trackerami jest tak, ze zeby moc sciagac, musisz utrzymywac ratio (stosunek pobranych/sciagnietych danych). Zeby sie tam dostac zazwyczaj potrzebujesz od kogos zaproszenia Ja polecam IPTorrents. RE: Jaki torrent? - DJAd1 - 25-04-2011 20:06 Jeżeli ci zależy na szybkim ściąganiu polecam przestudiować takie cuś jak P2M , jest bezpieczniejsze bo teraz piratów ściągają np. w Niemczech oto kilka stron haszkod.pl p2mforum.info Ale jeżeli tak bardzo ci zależy to torrenty.org , polskie-torrenty.pl , h33t.com , thepiratebay.com RE: Jaki torrent? - Lontek - 26-04-2011 14:23 Thepiratebay.org masz wszystko i nie trzeba się rejestrować RE: Jaki torrent? - Athemis - 26-04-2011 14:46 @up, faktycznie dużo, ale mało polskich wersji (z napisami itd.) Czekam na więcej. torrenty.org odpadają bo tam mi usunęli konto po tygodniu za nic, pobrałem 1 film. RE: Jaki torrent? - Morfit - 26-04-2011 16:17 Athemis, nie możliwe że po tygodniu Konta usuwają dopiero po nielogowaniu się przez miesiąc, albo dwa, nie wcześniej. RE: Jaki torrent? - sparkyfx - 26-04-2011 16:28 @up, możliwe - mnie usuneli konto które miałem pare lat a logowałem sie raz na dwa, trzy dni... Poza torrenty.org, często używam btjunkie.org RE: Jaki torrent? - Coristo - 26-04-2011 16:36 Thepiratebay wymiata;0 Jaki torrent? - Hybrid1990 - 06-08-2020 18:07 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |