![]() |
Sprzedam Słuchawki Razer Carcharias ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Sprzedam Słuchawki Razer Carcharias ! (/Temat-Sprzedam-Sluchawki-Razer-Carcharias-35861) |
Sprzedam Słuchawki Razer Carcharias ! - Ganek - 24-04-2011 12:58 1.Nazwa przedmiotu : Słuchawki Razer Carcharias 2.Opis przedmiotu : [size="2"]Razer Carcharias jest łącznikiem, przenoszącym gracza w świat gry za sprawą wyrafinowanej jakości dźwięku oraz niespotykanego komfortu nawet w trakcie najdłuższych rozgrywek. Duże nauszniki z 40mm neodymowi głośnikami charakteryzują się bardzo czystym dźwiękiem zabarwionym głębokim i soczystym basem. Całości dopełnia odczepiany, kierunkowy mikrofon eliminujący odgłosy otoczenia. Specyfikacja słuchawek: - częstotliwość przenoszenia: 20 - 20,00 Hz - impedancja 32 Ohm przy 1kHz - czułość 102 /-4 dB - moc wejściowa: 200mW - głośniki: 40 mm z magnesami neodymowymi - częstotliwość przenoszenia: 50 - 16,000 Hz - czułość -37 /-4 dB - stosunek dźwięku do szumu: 50 dB - tryb zbierania: jednokierunkowy - 3 metrowy kabel w otulinie z włókna - złącze 3.5mm Jack (słuchawki i mikrofon)[/size] a Teraz coś ode mnie ![]() ![]() ![]() 3.Źródło pozyskania : Empik w Warszawie 4.Zdjęcia : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tutaj są limity, ale mogę komuś na email wysłać reszte zdjęć 5.Kontakt : gg: 998644 email: [email protected] tel. 512200333 6.Cena : Kupiłem je za 300zł więc proponuję cenę 210zł + przesyłka (albo odbiór osobisty) 7.Sposób zapłaty za przedmiot : gotówka przy odbiorze osobistym w Warszawie lub przelew na konto. RE: Sprzedam Słuchawki Razer Carcharias ! - Ganek - 24-04-2011 17:19 Sprzedane za 230 ![]() Sprzedam Słuchawki Razer Carcharias ! - Roben - 30-07-2012 11:34 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |