Galeria poprawiona (polskie znaki) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: Galeria poprawiona (polskie znaki) (/Temat-Galeria-poprawiona-polskie-znaki-35815) |
Galeria poprawiona (polskie znaki) - Admin - 23-04-2011 17:03 Jak w temacie galeria poprawiona dokładnie polskie znaki już działają w tematach, komentarzach i nazwach przed długi czas był problem (nie chodziło o kodowanie), jednak w końcu udało mi się rozwiązać problem i stwierdziłem że się tym z Wami podziele (bo niektórzy umyślnie nie używają polskich znaków). RE: Galeria poprawiona (polskie znaki) - Tech - 23-04-2011 17:09 Właśnie zauważyłem to dodając pliki do galerii. Good work RE: Galeria poprawiona (polskie znaki) - Mateusz5511 - 23-04-2011 17:30 skasowane RE: Galeria poprawiona (polskie znaki) - DJAd1 - 23-04-2011 20:38 Fajnie fajnie nawet nie zauważyłem |