[Zamknięty]zaproszenia-wymiana - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Zamknięty]zaproszenia-wymiana (/Temat-Zamkniety-zaproszenia-wymiana-35755) |
[Zamknięty]zaproszenia-wymiana - raul12 - 22-04-2011 18:53 Witajcie! (1 post ale forum nie mal całe już przejrzałem ;]) pomoc-lockerz- zlister Przejdę od razu do sedna sprawy. Jeżeli wy zarejestrujecie się ode mnie ja również służę wam pomocą, tzn. podajcie tutaj swoje maile oraz podajecie swoje linki do rejestracji bądź też wysyłacie je na mojego maila(podany niżej). Wy rejestrujecie się ode mnie na lockerz dzięki czemu będę bliżej zlistera i ja wam się rejestruje z waszego linka. Proste a obie strony będą zadowolone. Moj mail [email protected] Być może napisałem to w dziwnym języku, za co przepraszam ;] Zapraszam do współpracy ;] [Zamknięty]zaproszenia-wymiana - Killer - 21-05-2011 09:57 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |