[Rozwiązane]Problem z Zalogowaniem - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Problem z Zalogowaniem (/Temat-Rozwiazane-Problem-z-Zalogowaniem-35644) |
[Rozwiązane]Problem z Zalogowaniem - Marcin Walkowski - 21-04-2011 10:30 Witam mam problem z zalogowaniem na Lockerz.com czy to jest tylko mój problem ban ? pisze ze invalid sign in a jak chce sie zarejestrowac od nowa to pisze register not sucesuful co to znaczy ? RE: Problem z Zalogowaniem - Admin - 21-04-2011 10:32 Mam to samo - prawdopodobnie lockerz wykonuje jakies prace, nie panikowałbym za wcześnie Pewnie wkrotce wszystko wróci do normy. RE: Problem z Zalogowaniem - Marcin Walkowski - 21-04-2011 10:34 aha to dobrze bo juz myślałem ze cos nie tak ; ) dziekuje za pomoc ; ) RE: Problem z Zalogowaniem - Porządnyfacet - 21-04-2011 18:42 Lockerz coś robi poprostu. RE: Problem z Zalogowaniem - InTeR - 22-04-2011 11:01 Wszystko oczywiście naprawione. Ktoś cytował, że lockerz coś tam robi. Dzisiaj też była przerwa ok. godziny. [Rozwiązane]Problem z Zalogowaniem - Magnus - 22-04-2011 13:16 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |