Centique - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Centique (/Temat-Centique-35642) |
Centique - siampa - 21-04-2011 09:59 Wreszcie pojawił się w Polsce system w którym oglądając reklamy w Internecie zarabiamy punkty które wykorzystywane są na zniżki. Po zakończeniu emisji użytkownik potwierdza, że obejrzał reklamę. Reklamodawca ponosi koszt jedynie faktycznie potwierdzonych przez użytkowników odsłon spotu. Jak to działa ? Serwis Centique wykorzystuje część uzyskanych od reklamodawców środków na nagradzanie tych użytkowników, którzy oglądają najwięcej reklam wideo. Za zebrane punkty możesz zdobyć rabaty na produkty dostępne w sklepach internetowych oraz porównać ich ceny. Jak się zapisać ? Wchodzisz na stronę: TUTAJ 1) Rejestrujesz się (W polu "Numer telefonu osoby polecającej" możesz wpisać mój numer: 48 ), 2) Potwierdzasz swój numer telefonu dzwoniąc na podany numer ( Numer nie może być zastrzeżony), 3. Koniec oglądasz reklamy i zarabiasz ;-) RE: Centique - Jaro070 - 01-05-2011 13:39 szkoda, że już nie można doładowań brać RE: Centique - marian1977 - 08-07-2011 08:04 Ale ostatnio pojawiły się fajne nagrody, choć trzeba na nie trochę punktów pozbierać... RE: Centique - marcel_kk - 08-07-2011 08:10 Wcześniej nazywało sie to OTINEO, ciułałem tam Otinki przez rok aby dobyć doładowanie za 5 zł !!! Teraz przerobili sie na CENTIQUE, i daja kupony rabatowe na zakup produktów, które w rzeczywistości mało kto potrzebuje. Reasumując: strata czasu ! RE: Centique - marian1977 - 08-07-2011 10:52 oprócz kodów widzę tęż nagrody typu słuchawki, GPS itd. a reklam jest dużo. Posprawdzam jak to będzie w praktyce. RE: Centique - miniek9090 - 24-06-2012 16:27 prosze o rejestrowanie sie z mojego linka:https://www.centique.com/pl/app/register/rxpy obie strony dostaja za to pkt Centique - Roben - 24-02-2014 22:19 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |