[Zamknięty]GoYT - Youtube Bot - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Zamknięty]GoYT - Youtube Bot (/Temat-Zamkniety-GoYT-Youtube-Bot-35575) |
[Zamknięty]GoYT - Youtube Bot - hd2d - 20-04-2011 01:18 GoYT by Krypa Jako że obiecałem że napiszę coś takiego, tak uczyniłem. Udostępniam wam mojego GoYT, którym możecie promować swoje filmiki. Bot oczywiście w wersji darmowej trafia w wasze ręce, natomiast jeżeli spodobał wam się bot, potrzebujecie czegoś do promowania, nie macie co zrobić z pieniążkami zapraszam do zakupu pełnej wersji bota. Oczywiście darmowe funkcje będą modyfikowane, dodane zostaną nowe przy kolejnych aktualizacjach bota. * Funkcja Like * Funkcja Dislike * Subskrybowanie * Video Comment * Channel Comment * Multi Designer - koniec z nudnym i wpadającym w oczy szarym wyglądem, nawet Twoje konta do promowania, muszą jakoś wyglądać * Account Creator - bo od czegoś trzeba zacząć, jeśli chce się dobrze wypromować filmik * Multi URL * Ze swojej strony oferuję pełny support via gg, mail albo jakkolwiek chcecie * To nie jest pierwsza, i nie ostatnia wersja programu, więc możecie liczyć na aktualizacje + coś, co zobaczycie dopiero w wersji 1.0, kiedy będzie wydana Cena bota: $10 Oto link do darmowego bota: Link do darmowego bota (ostatnio aktualizowany: 04:25PM 26.04.11 ) Click! Zostanie dodany również niedługo filmik, pokazujący pracę bota Kontakt ze mną; PW, gg <10520903> RE: GoYT - Youtube Bot - Yanke$ - 20-04-2011 06:01 Przetestowałem dziś wersję darmową i ma bardzo duży błąd - po zalogowaniu się na konto i dodaniu łapek/komentów nie wylogowywuje się.. Poza tym chyba wszystko ok, ale program pracował 30 minut zanim skapnąłem się o co chodzi. ; ( Program ładnie wygląda i ogólnie jest w porządku gdyby nie ten 'malutki' błąd. RE: GoYT - Youtube Bot - hd2d - 20-04-2011 09:04 A zmieniłeś język youtube na angielski? Dołączę do programu plik readme.. dziś Aktualizacja pierwszego posta, praktycznie całość uległa zmiane. Nie chciałem zakładać nowego tematu. Zapraszam do lektury RE: GoYT - Youtube Bot - BBoy - 24-04-2011 17:54 Naprawdę Polecam!! Warto!! RE: GoYT - Youtube Bot - hd2d - 24-04-2011 17:58 Proszę, aby jedna osoba z "elity" forum napisała do mnie, lub w temacie to dam bot'a do recenzji RE: GoYT - Youtube Bot - Admin - 24-04-2011 18:13 pisze smiało możesz podesłać program mi na pw lub jednemu z super moderatorów a wkrótce znajdzie się jego recenzja pozdrawiam RE: GoYT - Youtube Bot - hd2d - 24-04-2011 18:18 Jak widzisz wersja 1.0 jeszcze nie doczekała się wydania, postaram się to zrobić jak najszybciej. Kolejnym krokiem który zrobię, będzie wysłanie jednego egzemplarza Tobie Pozdrawiam RE: GoYT - Youtube Bot - artekn - 24-04-2011 18:56 Trochę namieszałeś... PRO jest płatny, a Basic darmowy? RE: GoYT - Youtube Bot - chladek317 - 24-04-2011 22:43 Logiczne . Basic tylko jest do dodawania koment /lapek RE: GoYT - Youtube Bot - Scoobyx - 24-04-2011 22:59 @UP: Dokładnie, szkoda, że nie po polsku Ale ogólnie bocik fajny. |