AMA - AutoMathAnswerer - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Boty, Makra, Autouzupełnienia (/Forum-Boty-Makra-Autouzupelnienia-83) +----- Wątek: AMA - AutoMathAnswerer (/Temat-AMA-AutoMathAnswerer-35388) |
AMA - AutoMathAnswerer - ian_74 - 17-04-2011 01:45 Witam, chciałbym przedstawić Państwu program dedykowany dla LRC AutoMathAnswerer. Program jest napisany jako dodatek do LRC. Funkcje AMA: - Omijanie ReCaptchy (Generator wbudowany w program). - 3 serwery OCR na świecie. - Odczyt mathCaptchy w około 500ms. - Automatyczne tworzenie pliku custom_script.js dla LRC. - System automatycznych update'ów. - Program dostępny w 3 językach, angielski, niemiecki oraz polski. http://lockerzapps.com Cena: $95 Forma płatności: PayPal Kupując program otrzymujesz: - AMAnswerer - AMAUpdater - custom_script.js - Własny login i hasło do systemu OCR - Polski support Ograniczona liczba licencji. W razie chęci zakupu czy jakichkolwiek pytań zapraszam do kontaktu [email protected] W razie pytań technicznych zapraszam do kontaktu: [email protected] Pozdrawiam. RE: AMA - AutoMathAnswerer - Morfit - 17-04-2011 01:51 Wybacz, że się wtrącę, ale nikt Ci nie kupi skryptu za 300zł ... Ten skrypt można kupić za 25$ u EnEsCe, na tydzień ... RE: AMA - AutoMathAnswerer - ian_74 - 17-04-2011 01:55 Dobrze że dodałeś "na tydzień" wtedy oferta lockerzapps staje się bardziej atrakcyjna bo tutaj masz program na stałe U mnie serwery są opłacone z góry na 3 lata, więc nie ma obaw. RE: AMA - AutoMathAnswerer - Morfit - 17-04-2011 02:07 Ja rozumiem Cię - chcesz zarobić ( tak jak wszyscy w Polsce ), ale 95$ to naprawdę, za dużo cena, jeśli można ją znaleźć za 30-35$ na stałe. Wystarczy tylko nieco poszukać. Oczywiście to Twój temat i nie mam zamiaru Ci klientów odrzucać czy cokolwiek w tym stylu, jedynie wyrażam swoją opinię. PS: Taka mała rada - 3 lata ? nie wiadomo czy Lockerz będzie jeszcze za rok, a co dopiero za 3. RE: AMA - AutoMathAnswerer - ian_74 - 17-04-2011 02:09 A ja ją przyjmuję i akceptuję Patrząc na inwestycje jakie lockerz ponosi raczej z zarządczego i organizacyjnego punktu widzenia nie zapowiada się na zamknięcie serwisu za rok RE: AMA - AutoMathAnswerer - Aleks Anna Maria - 17-04-2011 08:31 Widzę jaszek programista nawet tutaj zawitał Cena naprawdę trochę wygórowana. RE: AMA - AutoMathAnswerer - Vesperus - 17-04-2011 09:07 Ten program byłby tyle wart gdyby potrafił odpowiedzieć na pytanie przy logowaniu. A tak to on przepisuje prawie tylko math bo skrypt na recaptche ma prawie każdy RE: AMA - AutoMathAnswerer - zioomek65 - 17-04-2011 09:16 Jeszcze jedna sprawa. Skrypt działa z LRC który jak wiemy jak narazie jest rozpracowany przez lockerz. RE: AMA - AutoMathAnswerer - Admin - 17-04-2011 09:19 (17-04-2011 02:09)ian_74 napisał(a): A ja ją przyjmuję i akceptuję Z tym sie w 100%ach zgadzam, lockerz na pewno nie upadnie, zbyt duży nakład finansowy jak i ciągłe wdrążanie nowych projektów im na to nie pozwoli - nagrodami przyciągają coraz to większe rzesze użytkowników. Właśnie dzięki takiemu innowacyjnemu podejściu lockerz osiągnął sukces i wciąż go poszerza, polskie serwisy niestety nie maja NAJMNIEJSZYCH SZANS na przebicie tak wielkiego lidera głównie ze względów finansowych. RE: AMA - AutoMathAnswerer - Dominator - 17-04-2011 09:42 A będziesz mieć w przyszłości jakiś skrypt na logowanie ? |