![]() |
[SPRZEDAM] Doładowanie Plus 30zł.Pilne:) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [SPRZEDAM] Doładowanie Plus 30zł.Pilne:) (/Temat-SPRZEDAM-Doladowanie-Plus-30zl-Pilne-35278) |
[SPRZEDAM] Doładowanie Plus 30zł.Pilne:) - Loder222 - 15-04-2011 13:39 1. Dokładna nazwa przedmiotu w temacie: Doładowanie na telefon do sieci Plus warte 30zł 2. Opis przedmiotu, wersja, pochodzenie, powód sprzedaży:pochodzenie:Kiosk xd,powód: potrzebuję dołądowanie orange 25zł ;p 3. Zdjęcia/Screeny. nie ma ale jak ktoś będzie zainteresowany na poważnie kupnem to zrobię;p 4. Kontakt. PW ,gg:10053048,fon:695634953 5. Sposób pozyskania pieniędzy Paypal,bank (błysk) lub doładowanie orange 25zł ![]() 6. Cena, podana cena, lub link do aukcji 25zł lub Doładowanie Orange 25zł 7. Opis przedmiotu, stan itd. STan idealny nieodfoliowany jeszcze;p Jak widać tutaj nie mam reputacji ponieważ mam tu konto od niedawna i się mało nim interesuje;p Za to mam konto na LCP:Loder222.Problem w tym że narazie nie działą to forum ![]() Zaznaczam iż wymagam najpierw zapłaty z waszej strony. Inaczej nie piszcie mi na gg.Ewentualnie moge 1 jak będzie znana osoba i zaufana;p Pilnie potrzebne więc czekam ![]() [SPRZEDAM] Doładowanie Plus 30zł.Pilne:) - Roben - 30-07-2012 11:34 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |