[SPRZEDAM] Konta YouTube ! Szybko, sprawnie i dobrze ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [SPRZEDAM] Konta YouTube ! Szybko, sprawnie i dobrze ! (/Temat-SPRZEDAM-Konta-YouTube-Szybko-sprawnie-i-dobrze-35259) |
[SPRZEDAM] Konta YouTube ! Szybko, sprawnie i dobrze ! - Morfit - 14-04-2011 22:11 Witam serdecznie ! Mam do zaoferowania konta na serwisie YouTube !
============================================= Są one robione pod fałszywe, ale wiarygodne dane ! ============================================= Nicki są dosyć normalne - nie ma żadnego "uihsui" =============================================
Cena to 8 groszy za sztukę ! czyli : 10 kont - 80 gr 20 kont - 1,6 zł 30 kont - 2,4 zł 40 kont - 3,2 zł 50 kont - 4 zł 60 kont - 4,8 zł 70 kont - 5,6 zł 80 kont - 6,4 zł 90 kont - 7,2 zł 100 kont - 8 zł Przyjmuję jedynie płatność PayPal
KONTAKT GG : 10069461
RE: [SPRZEDAM] Konta YouTube ! Szybko, sprawnie i dobrze ! - hd2d - 14-04-2011 22:46 Zaskakująca cena.. jeśli mógłbyś, to podeślij mi "kilka" nicków z listy. Czy są one zweryfikowane? RE: [SPRZEDAM] Konta YouTube ! Szybko, sprawnie i dobrze ! - Morfit - 14-04-2011 22:58 Cena jest naprawdę tania, gdyż posiadam metodę robienia kont bez weryfikacji poprzez SMS. Tą metodę sprzedaję za 2$. Cena do licytacji. Jestem naprawdę zaufanym użytkownikiem, więc gwarantuje, że problemów nie będzie. [SPRZEDAM] Konta YouTube ! Szybko, sprawnie i dobrze ! - Roben - 30-07-2012 11:34 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |