(WAŻNE) Strzeż siętego złodzeja ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: (WAŻNE) Strzeż siętego złodzeja ! (/Temat-WAZNE-Strzez-sietego-zlodzeja-35233) |
(WAŻNE) Strzeż siętego złodzeja ! - kiepski96 - 14-04-2011 17:43 Koleś mi ukradł konto mające 260 k . Nazywa się Emilian Dobkowski . Lockerz się postarało i mi dało dostep do konta THX LOCKERZ ! Ale niestety już wydał 240 k . Czy da się jakoś zmienić, aby nie dotarła mu paczka ? Dane w myacc zmieniłem . Refundacja jakby co przyjdzie na jego email ? I JESZCZE RAZ MÓWIĘ, STRZEŻCIE SIĘ GO !!! NIECH MOC BĘDZIE Z WAMI !!! RE: (WAŻNE) Stżeż siętego złodzeja ! - m4rcin93 - 14-04-2011 17:55 Kiedy ukradł ci to konto czyt. kiedy dałeś mu passy do niego.. ? RE: (WAŻNE) Stżeż siętego złodzeja ! - DDK - 14-04-2011 17:58 Po 1. NIE ZAWIERA SIĘ TRANSAKCJI Z OSOBAMI KTÓRYCH NIE ZNASZ ANI NIE MAJĄ ZAUFANIA NA FORUM !!! Aby sprawdzić czy osoba jest zaufana pytasz na SB i podajesz jej nick. Zwaliłeś sprawe, PTZ nie odzyskasz. SPróbuj opisać sytuacje Lockerz. Jeśli coś z tym zrobią to oddadzą, jeśli stwierdzą, że to Twoja wina to masz lipe. Po opisaniu sytuacji przez Ciebie nie wiadomo czy sprzedawałeś mu konto czy zrobił włam w jakiś sposób. RE: (WAŻNE) Strzeż siętego złodzeja ! - kiepski96 - 14-04-2011 18:07 Nie podawłem NIKOMU passów . Koleś mi 2 raz ukradł i włamał się na email . Może przez nieuwagę kiedyś użyłem symulatora ? Nie wiem , RE: (WAŻNE) Strzeż siętego złodzeja ! - Burned - 17-04-2011 13:27 Jeśli korzystasz z symulatora restocku, obojętnie jakiego używaj fake danych. Nigdy nic nie wiadomo, a oszustów jest sporo. Jeśli wydał PTZ w shopie to albo mu wyślą albo anulują, nie sądze żeby lockerz zwrócilo ci punkty. Jeśli masz czas możesz im opisac całą sytuacje, ale raczej nic to nie da. RE: (WAŻNE) Strzeż siętego złodzeja ! - paskur - 17-04-2011 13:30 moze poprostu wlamal sie sie na maila bo znal pytanie pomocnicze, a moze zarejestrowales sie na jakims glownie z haslem takim jak masz na maila ? |