[+EXTRA] Wywiad nr.11 [rafalek9] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +---- Dział: Wywiady (/Forum-Wywiady-133) +---- Wątek: [+EXTRA] Wywiad nr.11 [rafalek9] (/Temat-EXTRA-Wywiad-nr-11-rafalek9-35193) |
[+EXTRA] Wywiad nr.11 [rafalek9] - Wojtas100 - 14-04-2011 10:01 W nagrodę za zajęcie 10 miejsca w forumowym konkursie rafalek otrzymał wywiad na łamach zarabiam.com. Oto on: Wojtas Witam Rafalek Siema --------------------------------- Wojtas Jesteś na forum już pół roku. Jak oceniasz czas spędzony tutaj? Rafalek Początkowo mało angażowałem się ale od od 2 miesięcy przesiaduje tylko i wyłącznie na tym forum. Jest dużo fajnych ludzi. Forum z dnia nadzień się rozwija. --------------------------------- Wojtas Jak wyglądały Twoje początki? Pierwszy restock... Rafalek Mój pierwszy restock na lockerz odbył się niedawno bo niecały miesiąc temu. Niemam głowy siedzieć po nocach . Na pierwszym restocku wygrałem 10$ którego jeszcze nie otrzymałem. Bodajże był to 5 z 5 restocków pod rząd. Był to jedyny mój restock. --------------------------------- Wojtas Który z działów na forum najbardziej Cię interesuje? Rafalek Nieoficjalne Fora Serwisów z Nagrodami, Refbacki i Konkursy . --------------------------------- Wojtas Jak oceniasz pracę ekipy forum? Rafalek Wszystko idzie w dobrym kierunku . Z większości ekipy prawie wszyscy się angażują nie mam w ogóle zastrzeżeń. --------------------------------- Wojtas Wyobraź sobie ,że Admin prosi Cię o wybranie kogoś na stanowisko tutora. Kogo byś wybrał? Rafalek Ciężkie pytanie. Wybrał bym robena ale jest on już specjalistą . Roben angażuje się w życie forum i dodaje odpowiedzi. Innej osoby nie widzę . --------------------------------- Wojtas Co udało Ci się wygrać oprócz tych 10$? Rafalek 10$ Masa smyczek T-shirt Pendrive 8Gb Latarka Doładowanie 25zł , 10zł , 10zł Mysz Optyczna Genius Creative Fatal1ty Płyta Hity Na czasie Naszyjnik Nike Książkę o pszczołach Dysk A-data 320Gb Zen Creative 8Gb Style --------------------------------- Wojtas Jesteś z tych nagród zadowolony czy uważasz ,że to mało? Rafalek Jak najbardziej jestem zadowolony . Niektóre nawet są mi niepotrzebne. Ale jak dają to się bierze. Mam nadzieję że coś jeszcze zdobędę. --------------------------------- Wojtas Który z polskich serwisów z nagrodami uważasz za najlepszy? Rafalek Serwis e-pangea . Możecie Się zdziwić i to bardzo ale kupiłem konto gold 2 razy i w ciągu 1 miesiąca wygrałem Zen Crativa I Dysk. A to nie koniec. --------------------------------- Wojtas Chciałbyś w najbliższym czasie wygrać coś konkretnego? Rafalek Tak . Moim celem jest piłka do nogi . Niby nie dużo ale niema gdzie to wygrać. Poza tym nic więcej bo się nawinie to biorę. --------------------------------- Wojtas Jaką muzykę lubisz ? Rafalek Oj bardzo bardzo róznie czasem jest to jezz a czasem rap ale najczęściej pop. W muzyce muszę coś czuć poprostu. --------------------------------- Wojtas Jakie masz zainteresowania ? Rafalek Gram w piłkę i oglądam mecze najwięcej ligę angielską. Poza tym lubie pochodzić za koleżankami. --------------------------------- Wojtas Ideał kobiety? Rafalek Niema co pisać jaki ideał. Bo i tak taka się nie trafi. Inteligentna dosyć ładna romantyczna. --------------------------------- Wojtas Ulubiony klub piłkarski? Rafalek Nie jestem sezonowcem kibicuje klubowi od 8 lat. Można się śmiać ale od 6 lat jestem za Liverpoolem FC . --------------------------------- Wojtas Jakie typy filmów lubisz? Rafalek Romantyczne ,Kryminały I Muzyczne --------------------------------- Wojtas A jaki jest twój ulubiony? Rafalek 8mila --------------------------------- Wojtas Kim chciałbyś być w przyszłości? Rafalek Prawnikiem --------------------------------- Wojtas Na tym zakończymy. Szczerze Gratuluję wygranej i myślę ,że nie zawiodłem Cię wywiadem. Chciałbyś kogoś pozdrowić? Rafalek Tak. Całą ekipę , w szczególności robena i dawajrowe. No i ciebie. Obfitnych nagród.! --------------------------------- RE: [+EXTRA] Wywiad nr.11 [rafalek9] - Morze1 - 14-04-2011 10:04 Graty Rafałek, a mnie nie pozdrowiłeś ani nie zauważyłeś RE: [+EXTRA] Wywiad nr.11 [rafalek9] - Bolt - 14-04-2011 10:04 świetny wywiad, gratulacje RE: [+EXTRA] Wywiad nr.11 [rafalek9] - Killer - 14-04-2011 10:07 spoko wywiad wiemy cos wiecej o Rafale zycze wiecej nagrod RE: [+EXTRA] Wywiad nr.11 [rafalek9] - rafalek9 - 14-04-2011 10:12 No nawet nawet jakoś wyszło RE: [+EXTRA] Wywiad nr.11 [rafalek9] - Roben - 15-04-2011 15:32 Super. Ciekawy wywiad.Oby częściej były. |