![]() |
refundacja z 25 lutego - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: refundacja z 25 lutego (/Temat-refundacja-z-25-lutego-35111) |
refundacja z 25 lutego - Sławek26 - 13-04-2011 10:37 Cześć ponownie kieruje to pytanie do wszystkich tych którzy zgarneli coś w pierwszym restoku od którego zaczęły się refundacje od lockerz, czy ktos juz dostał kase na paypala za nagrode z tego restocku???:> jak zapewne wiecie wysyłali maila z potwierdzeniem na którego trzeba było odpowiedzieć w ciagu 48H pod wskazany adres, oczywiscie w adresie był błąd bo zamiast redemption było w adresie redemptions, ale to chyba kazdy zczaił i było tez o tym na forum, jesli ktoś cos w tym temacie wie albo dostał juz kase to niech sie wypowie ![]() pozdro RE: refundacja z 25 lutego - Porządnyfacet - 13-04-2011 12:50 Ja nie miałem wtedy jeszcze konta ale na innym forum widziałem że już dostali nie którzy więc pewnie też dostaniesz nie długo a jak nie to pisz do lockerz. RE: refundacja z 25 lutego - Sławek26 - 14-04-2011 10:54 napisałem wczoraj do kathy, i dzisiaj dostałem odpowiedz ze 154$ zostały przelane na mój paypal...tylko ze ja nic nie dostałem :/ napisałem jej ze to jakas pomyłka i zeby to dokladnie sprawdzili i wysłałem jej historie konta paypal od poczatku roku jako dowód ze nic od nich nie dostałem, zobaczymy co teraz bedzie... pozdro RE: refundacja z 25 lutego - sociak55 - 14-04-2011 11:06 Ja dostałem wczoraj refunda 7.5$ za Deos'y ![]() RE: refundacja z 25 lutego - Sławek26 - 14-04-2011 12:54 (14-04-2011 11:06)sociak55 napisał(a): Ja dostałem wczoraj refunda 7.5$ za Deos'y to ja te deosy te silikony na słuchawki wygrałem w ostatnim resie i nawet jeszcze nie dostałem potwierdzenia...nie mam pojecia od czego to zalezne i czemu jedni dostaja szybciej a inni duzo później, a te 150$ mi wiszą za butki z 25 lutego... ![]() RE: refundacja z 25 lutego - Tech - 14-04-2011 14:09 Mam dokładnie tak samo jak ty Sławek. Napisałem do Kathy i też mi odpisała, że środki zostały już przelane na moje konto... W ogóle to z tego roku dostałem tylko PP z restocku 20 (?) stycznia, a potem (mimo, że prawie cały czas coś wygrywałem) już nie. Dziwna sprawa, bo nagrody rzeczowe normalnie wysłali. Może problem leży w skrzynce pocztowej na jakiej ma się konto lockerz? Jakiego masz meila Sławek? RE: refundacja z 25 lutego - Sławek26 - 14-04-2011 19:08 (14-04-2011 14:09)Tech napisał(a): Mam dokładnie tak samo jak ty Sławek. Napisałem do Kathy i też mi odpisała, że środki zostały już przelane na moje konto... W ogóle to z tego roku dostałem tylko PP z restocku 20 (?) stycznia, a potem (mimo, że prawie cały czas coś wygrywałem) już nie. Dziwna sprawa, bo nagrody rzeczowe normalnie wysłali. Cześć ja w tym roku jeszcze wogole zadnej nagrody nie dostałem...choc potwierdzenia otrzymałem(wiszą mi 2 nagrody i obie to refundy), pisałem do lockerz kilka razy i w paru mailach wysłali mi jakies ogolne zasady restockow i otrzymywania nagrod o ktorych dobrze wiem...zupelnie tak jakby nie chciało im sie odpisac czy sprawdzić...rzeczy typu stickery na telefon czy koszulka normalnie przyszły...tez tego nie czaje i widac mamy dokladnie idealną sytuacje, jesli chodzi o mail to mam taki jak na paypal od początku [email protected], nie ma polskich znaków bo pewnie o to ci chodziło ze w tym mogłby być błąd ale tutaj nie ma sie w czym pomylic i nawet Kathy mi napisała ze na ten mail zostały wysłane pieniądze na paypal, moge załączyć oryginalny tekst: to jest mój mail napisany wczoraj wieczorem "Hi my name is Slawek, my email adress is [email protected] , I got confirmation of the prize but to date not received acted in accordance with instructions, in the given address was a mistake becouse the real adres is [email protected] not redemptions@... Gone are 2 months and I do not know what's going on, please help me in this problem, I would like to receive this award if I managed to get it and it does not easily get something with such a large number of people greetings Slawek odpowiedź dostałem w nocy "Congrats! I see that you were approved for this free prize, and $154 was deposited in your [email protected] account. Enjoy! ;-) Best, Kathy to wsio...pozdro RE: refundacja z 25 lutego - Tech - 14-04-2011 19:25 No mamy identycznie. Ostatnio zastanawiałem się czy po prostu Lockerz nie ma jakiegoś błędu, w wyniku którego PayPale mogą być niewysyłane na meile inne niż gmail. To, że masz meila w wp to potwierdza (ja mam w domenie @gtasite.pl), ale trzeba by było też popytać inne osoby, które dostały i nie dostały ostatnio PP gdzie mają meile. Wiem, że to jest mało prawdopodobne, ale póki co (poza bałaganem i nieogarnianiem Lockerz) nic innego mi nie przychodzi do głowy. RE: refundacja z 25 lutego - Sławek26 - 14-04-2011 21:16 z tym adresem email to by była dziwna akcja moim zdaniem, bo paypal mam od kilku lat, mam go powiązany z kontem bankowym i regularnie z niego korzystam kupujac np na ebay, kasa idzie w kazda strone i nie raz płaciłem za coś z USA i wszystko dochodziło bez problemu wiec dziwne by było zeby od nich z paypal do mnie na paypal nie doszło jak paypal jest amerykański, i jest to jak przelew z konta na konto np w mbanku ![]() ![]() ![]() RE: refundacja z 25 lutego - Vesperus - 14-04-2011 22:02 ja mam na wp i zawsze dochodziły ale teraz mi wiszą kasę z 17,18 marzec + ostatni Shop Redemption. Nie otrzymałem żadnego potwierdzenia ani anulacji |