Kathy w sprawie nagrody (pp) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Tłumaczenia (/Forum-Tlumaczenia-8) +------ Dział: Maile do Lockerz (/Forum-Maile-do-Lockerz-28) +------ Wątek: Kathy w sprawie nagrody (pp) (/Temat-Kathy-w-sprawie-nagrody-pp-35097) |
Kathy w sprawie nagrody (pp) - cris2127 - 13-04-2011 06:28 Cytat:I think I see the problem. I see that you have a third party shipper's address registered in your Lockerz account settings. Please see our Terms of Use in regards to PayPal. Proszę o pezetłumaczenkie RE: Kathy w sprawie nagrody (pp) - paskur - 13-04-2011 06:51 Może ci słowo w słowo nie przetłumaczę, ale jeśli zależy na czasie to na oko: "Myślę, ze wiem gdzie jest problem. Widzę, że masz trzy częściowy adres do wysyłki w ustawieniach. Proszę zobacz na regulamin dotyczący PayPala. Musisz mieć prawdziwe imię ( naziwsko ), adres domowy w swoich ustawieniach. Jeżeli twoje lockerzowe dane nie pasują do zarejestrowanych na PP, darmowa nagroda może być stracona i anulowana." co do komentarza, to głupoty gada, bo sam nie mam takich samych danych, a pp zawsze dochodził ;] - jak dla mnie wymówka RE: Kathy w sprawie nagrody (pp) - Yanke$ - 13-04-2011 07:22 Czyli wynika to z tego, czemu tak dużo PayPal jest anulowanych - może to być przez brak zgodności adresowych RE: Kathy w sprawie nagrody (pp) - cris2127 - 13-04-2011 11:20 to co jej odpisać? RE: Kathy w sprawie nagrody (pp) - xPietrek - 13-04-2011 11:29 "third party shipper's address" <-- chodzi tutaj o firmę pośredniczącą w wysyłce paczki, zapewne PE. RE: Kathy w sprawie nagrody (pp) - wodnik1990 - 13-04-2011 11:38 Dokładnie tak jak pisze xPietrek. Nie chodzi tu o 3 częsciowy adres, a o firmę do której chcesz wysłać pakę ponieważ lockerz nie uznaje pośredników. No i o to, że musisz mieć takie same dane adresowe na PayPalu jak i na lockerz RE: Kathy w sprawie nagrody (pp) - Porządnyfacet - 13-04-2011 12:21 Powiedzmy sobie szczerze że mało kto ma takie same RE: Kathy w sprawie nagrody (pp) - cris2127 - 13-04-2011 12:58 no to pp 150$ ze stycznia dupa :/ |