Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Tapety Lockerz !! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Tapety Lockerz !! (/Temat-Tapety-Lockerz-35093)

Tapety Lockerz !! - UW.lockerz - 12-04-2011 22:31

Witam. Oferuję Ultimate Wallpapers na Lockerz.com

Cennik Lockerz:
Non Z-Lister:
Silver: 4,99$
Gold: 7,99$
Z-Lister:
Silver: 3,99$
Gold: 6,99$

Mój cennik:
Non Z-Lister:
Silver: 2,80$
Gold: 4,50$
Z-Lister:
Silver: 2,30$
Gold: 3,90$

Na chwilę obecną nie oferuję "zrobienia Z-Lista". Tapetki będę robił na koncie gdy uzbieram 3 osoby z danego rodzaju tapetki (tzn 3 os. na silver non z-list itp.).Ze względu na to, iż mam zero stażu na tym forum pieniądze proszę wpłacać dopiero, gdy napiszę o tym w temacie, ponieważ będę śledził na bierząco ilość osób na daną tapetę. W przypadku jakichkolwiek problemów z zakupem z-lista na czyimś koncie zwracam 90% poniesonych kosztów przez kupującego.
Wpłata na PayPal'a na maila [email protected] (jako prezent).
Istnieje możliwość wpłaty do PKO lecz proszę o wcześniejsze uzgodnienie tego ze mną na PW.

Po wpłacie pieniędzy proszę o zamieszczenie postu o treści "Wyrażam zgodę na zalogowanie się na moje konto w celu dokonania transakcji" i wysłaniu mi maila i hasła do konta na Lockerz.

Pozdrawiam i zapraszam Smile

RE: Ultimate Wallpaper Lockerz !! - m4rcin93 - 13-04-2011 09:01

uważaj bo ktoś ci się złoży na pewno <facepalm> wracaj na lcp czy na inne ścierwo tam lubią takich jak ty :-)

RE: Ultimate Wallpaper Lockerz !! - UW.lockerz - 13-04-2011 09:44

Skoro nie masz do powiedzenia nic co wnosi coś do tematu to może zamilkniesz z łaski swojej?

RE: Tapety Lockerz !! - UW.lockerz - 13-04-2011 19:52

odświeżam!

RE: Tapety Lockerz !! - Lubelak - 13-04-2011 20:01

Wątpię czy ktoś ci do konto , u nas na forum w przeciwieństwie do innych ,tapetkę nawet Gold
Można dostać za darmo na SB ,lub po prostu osoby się same wymieniają linkiem za kasę.
Więc to ci nie wypali

EDIT:No i ta cena 3,90$ za Golda Z-list ,lepiej znaleźć 3 osoby i kupić po 2.33$ Big Grin

Tapety Lockerz !! - Roben - 30-07-2012 11:34

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.