Lays Mejker - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Boty, Makra, Autouzupełnienia (/Forum-Boty-Makra-Autouzupelnienia-83) +----- Wątek: Lays Mejker (/Temat-Lays-Mejker-35033) |
Lays Mejker - haggard - 11-04-2011 21:43 Witam, Przedwczoraj w wolnym czasie z chęcią treningu ( nie znam zbytnio dobrze JS, kombinowalem jak napisac az wyszlo, to rly logiczne jest) napisalem maly dodatek do GreaseMonkeya, dokladniej do konkursu lays.pl Pobierasz i instaujesz GM w firefoxie i dodajesz ten skrypt Kod: // ==UserScript== Jest to jak pisalem dla treningu mojego obeznania. Jestem autorem tego kodu. Zezwalam na jego edycję według własnej woli bez usuwaniu notki o autorze. Nie zezwalam na pobieranie pieniędzy za udostepnięnie kodu innym osobom. Nie wiem jak to wam moze pomoc, bo sam nie uzywalem by wygrac, Dzialanie: W kodzie ustalasz ilosc glosow przy jakiej ma podbic Logujesz sie na lays.pl Przejdz potem najlepiej na lays.pl - kliknij button po lewej u gory Czekaj Notka: działa prawidłowo na firefoxie i google chrome @EDIT Wersja dla podbijających o równej godzinie. Podaj czas - godz/min/sek - podbicia i idz spac Kod: // ==UserScript== RE: Lays Mejker - Driver - 11-04-2011 21:44 Dzieki :* RE: Lays Mejker - BartuS - 11-04-2011 21:46 Haggard jak zwykle ;d Dzięki wielkie ;s Możeby jednak to dla elity dać, żeby konkurencja nie wzieła ;s RE: Lays Mejker - Porządnyfacet - 11-04-2011 21:48 Sprawdze to. Ale to musi być firefox puszczony i gdzie to wkleić w GreaseMonkeya? Bo się nie znam na firefoxie. RE: Lays Mejker - haggard - 11-04-2011 21:50 Kazdy prawie ma bota - lepszego czy gorszego - a to jest dobre wspomaganie zebys sobie zostawil i mogl odejsc od kompa. Można wykorzystać na zakładkach. RE: Lays Mejker - pitfromhell - 11-04-2011 22:15 Nie mam pojęcia jak to zainstalować RE: Lays Mejker - Driver - 12-04-2011 07:07 kurde , dziala mi na firefoxie ,lecz na chrome gdy zainstaluje Temper Monkeya ( czy jakos tak ) i wrzuce ten skrypt , zainstaluje sie - nie dziala czemu ? RE: Lays Mejker - adrick1197 - 12-04-2011 07:28 to dziala na jedno konto ?? RE: Lays Mejker - Scoobyx - 12-04-2011 09:33 Wielkie dzięki A jak to dodać do GM ? Bo nigdy go nie używałem i nie wiem jak dodać skrypt. RE: Lays Mejker - m4rcin93 - 12-04-2011 10:34 Wklejasz kod do notatnika zapisujesz jako plik .js i potem wystarczy przeciagnac plik na okno przeglądarki i voila |