Zarabianie przez Chomikuj.pl - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarabianie przez Chomikuj.pl (/Temat-Zarabianie-przez-Chomikuj-pl-35009) |
Zarabianie przez Chomikuj.pl - Corbix - 11-04-2011 18:27 Chciałbym przedstawić wam sposób na zarabianie przez chomikuj: 1.Załóż konto. Najlepiej założyć nowe konto z prawdziwymi danymi które będzie służyć do zarabiania pieniędzy. Konto możesz założyć z linku poniżej: Wyhoduj chomika 2.Przejdź do zakładki Program Partnerski - u dołu strony 3. Wypełnij cały formularz zgodnie z prawdą. Jest to banalne. Myślę, że nikt nie będzie miał z tym problemów. 4. Możesz po raz pierwszy zobaczyć swoje okno Programu partnerskiego Teraz zacznijmy robić pieniądze 5. Pomyśl o forach na jakich się udzielasz, o znajomych itp. Zastanów się czy nie mógł byś się z nimi podzielić jakimś ciekawym plikiem 6. Odnajdź to na chomikuj.pl - tu jest wszystko Żeby korzystać z wyszukiwarki plików musisz założyć konto chomik explorer - możesz to jednak ominąć i wyszukiwać przez google. (Jednak ja jednak polecam kupno konta chomik explorer) Wystarczy w Google wpisać czego szukasz, dopisać "chomikuj.pl" i bez problemu dasz sobie rade. 7. Stwórz swój link lub banner Przejdź do panelu programu partnerskiego. Wybierz menu kreatora odnośników i bannerów. Wybierz link, następnie link prowadzący do chomika, a potem podaj nazwę chomika. Możesz również podać nazwę chomika tak "chomik/katalog" wtedy doprowadzisz ludzi prosto do katalogu. 8. Dostałeś dwa linki: Jeden jest w HTML-u, czyli możesz go wpisywać na strony www, drugi jest w BBcode, czyli na fora. Ale zauważ że w środku tych kodów jest wpisana po prostu zwykła strona jak: http://www.chomikuj.pl Ten adres możesz podawać innym. 9. Teraz odzywasz się na forum czy do znajomych, dzielisz się z nimi linkiem. Oni z darmowego konta ściągają plik (jeśli jest do 50mb) i są szczęśliwi. 10. W 30 dni od tego momentu za wszystkie ich "zakupy" na chomiku dostajesz pieniądze. 11. Wypłać i ciesz się pieniędzmi, na które niektórzy tak ciężko pracują. Dzięki programowi partnerskiemu Chomika, możesz zarabiać kierując innych użytkowników na strony serwisu i otrzymując prowizję od dokonanych przez nich zakupów usług (abonamentów kont, dodatkowych transferów). Myślę że poradnik jest w pełni przejrzysty i nie będziecie mieli problemów z wypełnieniem instrukcji w nim podanych. Dowiedz się więcej o zarabianiu na chomikuj.pl i poznaj sposoby na szybsze wzbogacanie się. Wszystko to znajdziesz klikając tutaj: w folderze "PP" Hasło: 111 Zachęcam do korzystania z Programu Partnerskiego, znam ludzi którzy poprzez ten sposób zarabiają niemałe pieniądze. Nie zezwalam na kopiowanie poradnika. Bardzo się nad nim napracowałem i oczywiście sam go napisałem (opierając się czasami o inne źródła). RE: Zarabianie przez Chomikuj.pl - Raperrek - 12-04-2011 11:39 Człowieku wstawiłeś 2 banery i 3 w sygnie, i jeden ukryty ref - ogarnij. RE: Zarabianie przez Chomikuj.pl - n1dor - 13-04-2011 12:29 szczegolnie ze temat byl nie raz o chomiku...;/ Zarabianie przez Chomikuj.pl - Admin - 11-02-2012 11:13 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |