Bzwbk <30 czy mbank ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Banki (/Forum-Banki-237) +--- Wątek: Bzwbk <30 czy mbank ? (/Temat-Bzwbk-30-czy-mbank-34870) |
Bzwbk <30 czy mbank ? - dawidpg - 08-04-2011 18:20 Właśnie. Jakie konto wybrać ? Co do mojego przypadku już niestety izzykonto NIE wchodzi w grę (18+) więc jeżeli mbank to zakładałbym normalne konto. Bzwbk przekonuje mnie tym że mają sporo placówek w mojej okolicy i miejscach które odwiedzam, no i to że pieniądze to nie jest tylko wirtualna liczba na monitorze, lecz czasami trzeba porozmawiać w placówce z żywą kompetentną osobą w 4 oczy. Natomiast zaletą mbanku są darmowe bankomaty bzwbk,cash4you i euronet... Jednak nie zawsze przelew to źródło dochodów, a wpłatomat najbliższy ~10km ode mnie. Co Wy z własnych doświadczeń polecacie ? RE: Bzwbk <30 czy mbank ? - Coristo - 08-04-2011 18:40 Ja polecam BZWBK.Brak opłat do 30lat RE: Bzwbk <30 czy mbank ? - artekn - 08-04-2011 18:45 Polecam BZWBK! Mam własne konto w nim i wszystko OK. Mają dużo oddziałów i prawie wszystko za darmo. RE: Bzwbk <30 czy mbank ? - Burned - 08-04-2011 22:56 Nie jestem pewien czy to własnie konto BZWBK <30 ale to chyba jeśli je masz to musisz miesięcznie wykonac operacje na minimum daną kwotę inaczej zaplacisz za prowadzenie konta. Sam mam w mbanku i polecam, place jedynie 1,7zl za ubezpieczenie karty(nie musisz tego brac) a wszystko możesz załatwic przez internet. Bankomatów maja sporo a wpłatomaty chyba aż tak ważne nie są bo dochody to na ogół na konto wpływaja. RE: Bzwbk <30 czy mbank ? - Colek - 10-04-2011 08:00 Polecam ci konto w mBanku, sam je mam i jestem bardzo zadowolony! RE: Bzwbk <30 czy mbank ? - Coristo - 11-04-2011 06:03 (08-04-2011 22:56)Burned napisał(a): Nie jestem pewien czy to własnie konto BZWBK <30 ale to chyba jeśli je masz to musisz miesięcznie wykonac operacje na minimum daną kwotę inaczej zaplacisz za prowadzenie konta. Sam mam w mbanku i polecam, place jedynie 1,7zl za ubezpieczenie karty(nie musisz tego brac) a wszystko możesz załatwic przez internet. Bankomatów maja sporo a wpłatomaty chyba aż tak ważne nie są bo dochody to na ogół na konto wpływaja. Nie ma czegoś takiego.Do 30 roku życia all masz za free. RE: Bzwbk <30 czy mbank ? - Raperrek - 16-04-2011 13:32 (11-04-2011 06:03)Coristo napisał(a):(08-04-2011 22:56)Burned napisał(a): Nie jestem pewien czy to własnie konto BZWBK <30 ale to chyba jeśli je masz to musisz miesięcznie wykonac operacje na minimum daną kwotę inaczej zaplacisz za prowadzenie konta. Sam mam w mbanku i polecam, place jedynie 1,7zl za ubezpieczenie karty(nie musisz tego brac) a wszystko możesz załatwic przez internet. Bankomatów maja sporo a wpłatomaty chyba aż tak ważne nie są bo dochody to na ogół na konto wpływaja. Mylisz się, zawsze jest jakiś haczyk. Ja polecam konto w PKO BP. Zawsze wolałem polegać na polskich firmach, bo z zagranicznymi to nie wiadomo. Szczególnie że nbp i skarb państwa go kontrolują. Od niedawna jest tam większość opcji (jakieś 90%) za free, ale bez haczyków. Wiem coś o tym, bo moja matka w nim pracuje XD RE: Bzwbk <30 czy mbank ? - Derek - 18-04-2011 17:08 POLECAM mBank wszystko masz za darmo nie ma haczyków. W PKO BP o ile dobrze pamiętam płaci się za prowadzenie konta 7 zł/miesiecznie a w mbanku jest to za darmo dodatowo masz bezpłatnie karte VISA też bez żadnych haczyków w stylu że miesiecznie musisz zapłacic nia np. 200zł. Wszystko jest za 0 zł przelewy także chyba że chcesz mieć tą karte to płacenia np. na amazon nie wiem jak się ona nazywa to kosztuje 25zł/rok ja z niej nie korzystam. RE: Bzwbk <30 czy mbank ? - Scoobyx - 19-04-2011 16:08 Wg. mnie najlepszym rozwiązaniem jest kredyt bank. Jeśli jesteś już studentem, jeśli nie to też dobra sprawa. Wszystko za free. Prowadzenie konta itp. A jeśli nie kb to ING. RE: Bzwbk <30 czy mbank ? - maniek512512 - 01-07-2011 11:50 Polecam bzwbk, wszystkie banki mają podobną ofertę ale bzwbk ma więcej oddziałów, jeżeli chodzi o mbank u mnie np. nie ma mkiosków a nie wyobrażam sobie załatwiania spraw przez telefon heh... |