Problem z plikiem ;/ - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Sharecash (/Forum-Sharecash-88) +---- Wątek: Problem z plikiem ;/ (/Temat-Problem-z-plikiem-34852) |
Problem z plikiem ;/ - Por2010 - 08-04-2011 11:53 Witam Od niedawna zarabiam na ShareCash i jak narazie mam 1 filmik na YT i 1 plik zaupladowany Dziś mi weszło 0,45 centów bardzo się ucieszyłem ale mam pewnien problem, gdy wchodzę w Uploads Manager i klikam w ten plik Detalis, to wyswietla się ze mam 0 pobran ;/ wie ktos o co chodzi? bo mam jedno pobranie a tam pisze ze 0 ;// Prosze o pomoc !!! RE: Problem z plikiem ;/ - artekn - 08-04-2011 16:40 Ja też tak czasami mam, ale chyba to po prostu jakiś błąd. A poza tym jak dostałeś kaskę to co Cię obchodzi z jakiego pliku? RE: Problem z plikiem ;/ - Tomek - 17-04-2011 20:48 wejdz w Statistics. tam masz wszystko opisane RE: Problem z plikiem ;/ - Raperrek - 18-04-2011 19:47 To pobranie do Detalis zaliczy ci dopiero wtedy, gdy ci te 45 centów ekipa sc zaakceptuje(sprawdzi poprawność) RE: Problem z plikiem ;/ - Yanke$ - 19-04-2011 06:08 Odezwał się 'spec' od sharecash. Jeżeli nie jesteś w temacie - nie wprowadzaj ludzi w błąd. Normalnie pobranko do Details pliku zalicza się od razu - tak jest w moim przypadku. Jeżeli nie jest tak u ciebie, to znaczy, że masz jakiegoś buga. Ekipa akceptuje kasę tylko na krótko przed 1-szym każdego miesiąca i wtedy Earnings -> przechodzą w Approved earnings, czyli potwierdzone. RE: Problem z plikiem ;/ - n1dor - 19-04-2011 17:59 Yanke$ dobrze mowi. a co do problemu jest to jakis poprostu blad, ale jesli masz kaske to w czym problem ? RE: Problem z plikiem ;/ - Raperrek - 22-04-2011 07:29 (19-04-2011 06:08)Yanke$ napisał(a): Odezwał się 'spec' od sharecash. Jeżeli nie jesteś w temacie - nie wprowadzaj ludzi w błąd. Normalnie pobranko do Details pliku zalicza się od razu - tak jest w moim przypadku. Jeżeli nie jest tak u ciebie, to znaczy, że masz jakiegoś buga. Ja jakoś mam tak samo, i zalicza mi pobrania po akceptacji zarobków, więc specu? RE: Problem z plikiem ;/ - Yanke$ - 23-04-2011 12:40 No to nie wiem, załóżcie społeczność na Facebooku? |