Pytanie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Sharecash (/Forum-Sharecash-88) +---- Wątek: Pytanie (/Temat-Pytanie-3480) |
Pytanie - szczypior20 - 18-03-2010 15:19 Mam pytanie mam ciekawy sposob na to aby troche osob pobralo moj plik ale jest haczyk na sharecash bym musial wrzucic z 3 zdjecia nagiej kobiety! wiem wiem jest temat z regulaminem,ale moze juz ktos wrzucal takie fotki na sharecash? niechce ryzykowac banem! Jesli moj sposob wypali to opisze go dokladnie jutro RE: Pytanie - DraQo^^ - 18-03-2010 17:26 mozesz sprobowac ale spakoj to w .rar znajac zycie Ludzie z share cashu nie beda tego sciagac kazdego pliku i sprawdzac co w nim jest dodaj do tego haslo do archiwum i masz 99% pewnosci ze bana nie dostaniesz RE: Pytanie - szczypior20 - 18-03-2010 17:33 po głebszym zastanowieniu nie wrzuce tam erotycznych fotek tylko jakies normalne dzisiaj wieczorem wyproboje ten sposob jesli bede mial jakies pobrania to opisze ten sposob RE: Pytanie - Kaziu - 18-03-2010 17:34 Nie wrzucaj od razu gołych dziewczyn Poszukaj jakieś w bikini, czy coś w tym stylu.. RE: Pytanie - DraQo^^ - 18-03-2010 17:41 Ale jak dasz to w zaszyfrowanym archiwum to oni nie beda mieli do tego dostepu ;d Dlatego mozesz wrzucac co chcesz |