![]() |
Jestem nowy i zielony - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jestem nowy i zielony (/Temat-Jestem-nowy-i-zielony-34753) |
Jestem nowy i zielony - Feni - 06-04-2011 19:24 Witam, przed zarejestrowaniem się na forum, posprawdzałem kilka innych w celu uzyskania informacji na którym z for, udzielają szybko sensownych, pomocnych odpowiedzi. No i wypadło zarabiam.com jak dla mnie portal pierwsza klasa. Koniec podlizywania ;p Mam do was ogromną prośbę. Wiem że dużo osób nie rwie się do pomocy, ale jeśli znalazłby się jakiś chętny pomóc mi wejść w świat zarabiania przez internet. Tak jak w temacie, jestem nowy i kompletnie zielony. Nie wiem od czego zacząć, jak zarobić legalną forsę, nie zostać oszukany i nie ponieść żadnych szkód, kosztów. To jak jest ktoś kto pomoże ? Nie chcę zarabiać dużo. Jestem człowiekiem który nie posiada stałej pracy, ale ambicje na życie. Żyję z tego co kocham czyli jazdy na rolkach (jazda agresywna), lecz jak wiadomo sport ten nie jest wcale tani. Czekam na chętnych do pomocy zaczęcia przygody z zarabianiem. RE: Jestem nowy i zielony - SzUmI - 06-04-2011 19:32 Wiesz możesz zacząć zarabiać na serwisach typu Sharecash czy Cashfile gdzie uploadujesz pliki , i za ich pobranie dostajesz odpowiednia kwotę w $$. Najłatwiejszym sposobem jest wrzucanie filmików na youtube np jakiś hack do gry czy co kolwiek innego. A w opisie dodajesz link do ściągnięcia tego pliku i wiesz kaska leci pomału zależy też co wrzucasz ![]() ![]() ![]() Powodzenia. RE: Jestem nowy i zielony - Grabowkers - 06-04-2011 19:39 Oprócz tego co kolega wyżej możesz jeszcze klikać reklamy w buxach (mało opłacalne, traktuję to jako dorywcze źródło dochodu). Pozostaje jeszcze Lockerz: trochę szczęścia na restockach, aukcjach ![]() RE: Jestem nowy i zielony - Feni - 06-04-2011 19:40 Ale wrzucanie plików nie jest legalne, a ja nie chcę nieprzyjemności. RE: Jestem nowy i zielony - BartuS - 06-04-2011 19:43 Ale nie wrzucasz plików nielegalnych... Wrzucasz np. jakiś obrazek spakowany do winrara i podpisany jako "GTA 4 Hacks" (dla przykładu). Na YT robisz prezentacje programu i link do niego. Nie wrzucasz piratów !!! RE: Jestem nowy i zielony - Feni - 06-04-2011 19:56 chyba że tak ![]() ![]() RE: Jestem nowy i zielony - matrix - 06-04-2011 20:39 pisz na pw.. Dam ci kilka porad.. |